Cele mai amuzante filme din toate timpurile

Comediile sunt cele mai iubite genuri de filme. Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de oameni. In ciuda acestui fapt, filmele de comedie abia castiga premii Oscar, ceea ce este surprinzator. 

Daca ai chef de ras, sau daca ai o stare mai proasta, urmareste o comedie. Cu siguranta iti va aduce zambetul pe buze.

Iata care sunt cele mai bune 5 filme de comedie:

Airplane

 

  • Airplane – 1980

Acesta este cu siguranta unul dintre cele mai bune filme de comedie din toate timpurile. Este povestea unui avion plin de pasageri, infestat cu un virus. Dialogurile si grumele folosite in film sunt hilare si sinceritatea cu care sunt transmise te vor face sa razi ca un nebun.

 

The Hangover

  • The Hangover – 2009

Comedia este despre trei prieteni care merg in Las Vegas pentru o petrecere a burlacilor  dar unul dintre ei dispare. Urmeaza o serie de aventuri in incercarea de a gasi prietenul disparut cu o noapte inainte, cand nu-si amintesc ce s-a intamplat. Filmul de comedie The Hangover iti va aduce cu siguranta cateva reprize de ras.

 

superbad

  • Superbad – 2007

Un film foarte amuzant despre doi prieteni de liceu care sunt dependenti unul de celalalt si de aventurile lor. Unul este timid, celalalt se baga unde nu-i fierbe oala, si vine timpul primei nopti de dragoste.

 

 

 

Groundhog Day

  • Groundhog Day – 1993

Phil Connors este condamnat sa-si petreaca toate zilele vazand aceleasi persoane, facand aceleasi lucruri in fiecare zi. Filmul iti va aduce zambetul pe buze ori de cate ori ai sa-ti ti-l amintesti.

 

 

Young Frankenstein

  • Young Frankenstein – 1974

Nominalizat la Oscar si la Globurile de aur, filmul este despre mostenirea castelului lui Frankenstein si repetarea de catre mostenitor a tuturor intamplarilor pe care bunicul sau le traise.

Chiar daca sunt filme vechi, aceste comedii sunt cu adevarat amuzante si distractive.

foto: filmehd.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *