3 personaje din filme care te inspira

Sunt personaje feminine, puternice pe care le-ai admitat cu siguranta atunci cand ai vazut filmele. Personajele care au daramat bariere, au schimbat prejudecati si pot deveni sursa ta de inspiratie.

elle woods - fetelestiu.roElle Woods sau Blonda de la Drept

Blonda cea mai celebra din lume, blonda care a daramat prejudecata ” doar barbatii pot”.  Daca iti reamintesti, in film ea a facut orice a putut ca sa demonstreze ca si blondele pot face cariera in drept Daca ea a putut sa faca asta, cu siguranta si tu poti! Important este sa vrei iar atunci cand simti ca nu mai poti, uita-te iar la film si vei prinde putere!

samantha jones - fetelestiu.roSamantha Jones, femeia care a facut cariera in PR.

Era tanara, iubea sexul si a luptat sa isi faaca o cariera in PR.Samantha este o femeie puternica, ambitioasa, radicala (chiar si in discutiile cu prietenele ei) si mai ales cu un stil vestimentar unic.  Uita-te la Samantha si lupta sa ai cariera pe care o doresti, stilul vestimentar potrivit si viata personala perfecta.

cristina yang - fetelestiu.roCristina Yang, chirurg stralucit si femeia perfecta

Era de origine asiatica, era prietena cu Meredith Grey si isi dorea sa devina un chirurg de succes.O ia de la capat atunci cand mentorul si iubitul ei Burke o paraseste la altar, lupta sa ajunga un chirurg cardiac de succes si accepta  sa divorteze de Owen atunci cand trebuie sa aleaga intre familie si cariera. Femeie ambitioasa care trece peste orice obstacol pentru a isi atinge scopurile, femeie care pune pe primul plan cariera si ceea ce isi doreste cu adevarat.

Sunt trei femei  personaje de succes care au facut furori in cinematografie dar pot fi si sursa ta de inspiratie atunci cand simti ca nu mai poti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *