Cum sa-ti faci viata frumoasa cu un buget scazut

viata fericitaNu este un secret ca multe dintre noi incearcam sa avem o viata cat mai frumoasa desi avem un buget limitat. In timp ce esti responsabila cu banii tai , trebuie sa iti traiesti viata la maxim.

Iata cum ne putem face viata mai frumoasa cu un buget mic:

Decoraza casa cu lucruri ieftine dar de efect. Pernele colorate, cateva carti care iti plac pe masuta de cafea, si multe plante, pot inviora caminul tau. Acestea nu costa o avere si au efect maxim. Poti personaliza ghivecele plantelor tale, sau iti poti crea singura, din diverse materiale, fete colorate de perna.

Cumparaturi  inteligente. Fa cercetari pe internet pentru cele mai bune si ieftine produse. Poti face chiar cumparturi online, si ai multiple avantaje. Gaseste-ti cosmeticele preferate si utilizeaza-le pe acelea pana se termina, nu le schimba tot timpul. Varietatea poate fi esenta vietii, dar iti va goli si portofelul. Incearca sa-ti achizionezi piese vestimentare care nu se demodeaza usor (nu sunt doar de sezon) si usor de asortat.

Mananca special. De obicei marile suermarketuri au promotii in weekendd. Fa cumparaturile atunci pentru toata saptamana si planifica-ti mesele si ceea ce vrei sa gatesti. Pregateste-ti ceva de mancare de acasa, pentru la munca, si astfel nu vei mai fi nevoita sa cheltui in fiecare zi.

Gandeste in afara barierelor. Sunt zile cand poate ai pofta de un pahar de vin. Este ok! Poati apela la vinul bunicii. Te poti baza pe el, este natural si de calitate.

Imparte. Imparte o sticla de vin, imparte gustarilela film, imparte costuirile la tot ce se poate cu un prieten.

Ia-ti abonament la sala, sau cosmetica cu reducere. Se gasesc foarte multe reduceri la saloane cosmetice, sau la sali de gimnastica, de ce sa nu apelezi la ciopuanele cu reduceri. Daca serviciile sunt reduse, nu inseamna ca si calitatea lor este redusa.

Vezi care sunt avantajele shoppingului online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *