Unsprezece minute – Paulo Coelho

unsprezece-minute-Paulo-CoelhoIn aceasta carte Paulo Coelho analizeaza cu sensibilitate natura spirituala a sexului si a dragostei si ne invita sa ne confruntam cu propriile prejudecati, cu proprii demoni, sa ne aflam propria “lumina launtrica”

Romanul “Unsprezece minute” este povestea Mariei, o fata dintr-un sat brazilian, ale carei prime intalniri cu dragostea o lasa cu inima franta. La o varsta frageda, ea se convinge ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, crezand in schimb ca “dragostea este un lucru cumplit care te face sa suferi…

O intalnire intamplatoare in Rio de Janeiro o face sa plece la Geneva, unde viseaza sa gaseasca faima si bani, dar sfarseste in strada, ca prostituata.
Maria se indeparteaza tot mai mult de dragoste, fiind fascinata de sex. In cele din urma conceptiile ei despre dragoste ii sunt puse la incercare cand intalneste un tanar pictor. Maria are de ales intre a urma o calea intunecata – a placerii sexuale, sau a risca totul pentru a-si gasi “lumina launtrica”.

Unsprezece minutePaulo Coelho – editura Humanitas 2003

 

Citeste si 8 Strategii pentru a deveni puternica si increzatoare

Ultimele comentarii
  1. Vale
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *