Secretul libertatii – Diavolul pacalit

Secretul-libertatii (1)Secretul libertatii – Diavolul pacalit, un volum de Napoleon Hill, tinut secret din 1938 pana in zilele noastre.

„Secretul libertatii”, s-a dovedit a fi un volum atat de controversat, incat a fost tainuit mai bine de 70 de ani.  Cu putin timp in urma, acesta carte a ajuns in atentia noastra, a tuturor.

Secretul libertatii – Diavolul pacalit” va arata cum sa va croiti calea spre fericire, spre o existenta armonioasa si implinita, intr-o lume in care teama si nesiguranta pandesc mintea omului la orice pas.

Autorul a intreprins multiple cercetari si a identificat  cele mai mari obstacole pe care le putem intampina in timp: frica, furia, invidia, obiceiul de a taragana lucrurile si altele de acelasi gen. Aceste piedici, spune  Napoleon Hill, coincid cu mijloacele prin care-si savarseste Diavolul lucrarea, asa ca, daca vrem sa cunoastem implinirea in viata, trebuie sa invatam sa le depasim.

Desi concepute cu mult timp un urma, ideile lui Napoleon Hill sunt, in continuare, fundamentale pentru dezvoltarea personala.

Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru autor american de literatura motivationala. A trecut de la jurnalistica la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluand rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri politici si presedinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *