9 reguli pentru o femeie puternica si stralucitoare

thumbs-up

Majoritatea femeilor nu suntem constiente de adevarata noastra valoare. Suntem mai degraba atente la cum ne percep ceilalti, decat la ceea ce suntem noi in realitate, si de multe ori, asteaptam ca cineva sa ne confirme valoarea.

Dar este momentul sa ne ridicam, si sa stralucim. Iata 10 princiipii pentru a fi „stalucitoare” in ochii tai, dar si in ochii celor de langa tine:

1. Fa un pact! Nimeni altcineva nu o sa-ti construiasca viata pe care ti-o doresti, tu esti propriul tau stapan! Nimeni nu va intelege complet necesitatile tale. Fii tu propriul tau prieten si sustine-te la fiecare pas.

2. Imagineaza-ti viata pe care ti-o doresti! Imagineaza-ti care ar fi cariera perfecta pentru tine, viata perfecta. Vizualizeaza-ti visul, si intr-0 zi ai sa-l traiesti.

Citeste si cum poti obtine ceea ce iti doresti

3. Fa ce iti place! Gaseste activitati care iti fac placere, si in care sa pui suflet. Ia-ti un job pe care sa il faci din pasiune. Poate ca multi oameni vor comenta aceasta activitate a ta, dar atunci cand lucrezi cu pasiune beneficiile sunt mult mai mari. Viata ta se va imbunatati considerabil.

4. Renunta la a fi persoana draguta cu toata lumea. Atunci cand iti asumi riscuri stii ca este posibil sa primesti laude, dar este posibil si sa fii hulita. Obisnuieste- te cu victoriile dar si cu pierderile.

5. Pune la indoiala vocea ta interioara care spune „eu nu sunt gata inca. Tot asteptand momentul in care sa fii pregatita 100% vei rata ocazii importante. Oportunitatile vor trece pe langa tine, fara ca tu sa profiti de ele. Nici oamenii pe care tu ii admiri nu sunt mai pregatiti, dar cu toate astea merg inainte, risca, si in cele din urma castiga. Profita de fiecare oportunitate pe care ti-o ofera viata!

6. Nu astepta Ocarul! Nu astepta sa fii laudata si rasplatita de altii. Nu astepta ca altii sa-ti planifice viata. Nu astepta ca cineva sa te invite sa iti spui parerea. Nimeni nu o sa te descopere daca tu nu te faci remarcata.

7. Filtreaza sfaturile primite. Primesti sfaturi de cum sa fii mai buna, din diferite parti. Femei de succes isi impartasesc povestea, experientele, si dau sfaturi, insa nu toti suntem la fel. Nu este o regula general valabila pentru „stralucire”, de aceea trebuie sa filtrezi sfaturile primite si sa le opresti pe cele care se „muleaza” pe tine.

8. Fa lucruri iesite din zona ta de confort, dar intoarce-te la aceasta de cate ori ai nevoie . Uneori ai nevoie de liniste, de relaxare, si unde le poti gasi, decat in zona ta de confort.

9. Lasa alte femei sa vada stralucirea ta. Lasa-i pe cei din jurul tau sa vada cat de speciala esti. Lasa-i sa stie ca esti gata pentru orice.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *