Recunostinta aduce schimbari pozitive in viata ta

Oamenii de stiinta sustin ca recunostinta poate aduce multe schimbari in bine in viata noastra.
Facandu-ne timp zilnic sa multumim, fie si pentru cele mai mici lucruri, ne vom bucura mai mult de viata.

recunoastinta

Atunci cand simtim recunostinta suntem dispusi sa facem schimbari pozitive in viata noastra, sa ne indreptam comportamenul viitor in directia dorita.
Un alt efect benefic al recunostintei este ca elimina anxietatea si ne determina sa le oferim ajutor nostru celorlalti. Recunostinta mentine si o stare buna de sanatate, avand efecte asupra tensiunii arteriale.

Pe langa efectele biologice recunostinta ne poate schimba sentimentele. Aratand recunostinta fata de partenerul tau, te vei concentra pe lucrurile pozitive si mai putin pe cele negative. Cel mai bun lucru este sa ii arati partenerului tau recunostinta, astfel amandoi ve-ti simti mai multa dragoste.

Fa-ti un obicei de a multumi in fiecare dimineata sau seara, pentru ceea ce ai, pentru ceea ce primesti si pentru cei pe care ii ai langa tine.

Fii recunoscatoare pentru sanatatea ta. Sa fii sanatoasa este cea mai mare fericire.

Fii recunoscatoare pentru familia pe car o ai. Indiferent daca au mai existat neintelegeri familia va ramane mereu langa tine.

Nu lasa sa treaca nici o zi fara sa fii recunoascatoare pentru prietenii pe care ii ai. Viata este plictisitoare fara ei!

Multumeste-i persoanei de langa tine si impreuna ve-ti avea o viata mai buna.

Citeste si: 15 sfaturi pentru o viata implinita

 

 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *