Prefa-te ca nu ti-e frica, si ai invins frica!

invinge-fricaImagineaza-ti ca NU EXISTA NICI O FRICA in viata ta!
Ce ai face diferit? Cum altfel ar arata viata ta?
Pastreaza acest gand.

Atunci cand ne prefacem, initiem un rezultat posibil in viata reala. Copiii fac aceasta in mod natural, la fel si animalele, atunci cand se joaca. Se prefac a face ceea ce vor trebui sa faca, sau ce vor sa invete cum sa faca atunci cand vor creste.
Prefacandu-ne, ne punem mainile in campul de posibilitati infinite, care este acel spatiu dintre ganduri si zona dintre particulele din fiecare atom. Dam nastere la ceva ce nu a existat in mintile noastre inainte. Cand ne prefacem, ne dam permisiunea de a ocoli „ce este real”, „ce este posibil” si „ce este realizabil” si a permite acelui lucru pur si simplu sa existe in imaginatia noastra, in scrisul nostru, in desenele noastre, in jocurile si in conversatiile noastre.
Imagineaza-ti, prefa-te, scrie sau deseneaza despre o viata fara frica. Viata ta. Cum ar arata? Ce ai face?

Cand doi sau mai multi oameni se uita in aceeasi directie, isi imagineaza acelasi lucru sau au aceeasi intentie, aducem un nivel de „acord” in alcatuirea realitatii pe care o numim universul fizic.

Una din „legile” realitatii fizice este ca exista pe baza unui acord. Acordul vine sub forma de pachete, programe, credinte culturale, mediu social, religii si tot felul de alte lucruri.
In prezent, realitatea noastra este plina de frica. Frica este peste tot, in fiecare aspect al vietilor noastre. Cu toate acestea, este doar un „punct de vedere”. O expresie energetica a atasamentelor, supravietuirii si evitarii. Unele persoane cred ca „frica este necesara pentru supravietuire”.
Altele cred ca este ok sa o simti, dar cu toate acestea sa actionezi, si da, acesta este un mod de a incepe sa dizolvi frica, pentru ca ne dam seama ca nu a cazut cerul atunci cand am facut lucrul de care ne era frica, insa aceasta metoda poate fi lunga si anevoioasa si poate avea rezultatul opus. Alte persoane incearca sa o suprime, sa o alunge sau sa se ascunda de ea intr-un glob de lumina. Insa atunci cand o impingem la o parte, o facem mai puternica. Asa ca o procesam. Si aceasta functioneaza foarte, foarte bine la nivel individual. Cu cat mai multa frica este rezolvata prin procesare, cu atat mai inalta devine propria noastra vibratie si cu atat mai extinsa devine constiinta noastra.

Si acum, imagineaza-ti viata ta fara frica, o lume fara frica!

Ia un creion si o hartie si exprima cum arata viata ta fara frica!

 

Sursa: Financiarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *