22 de lucruri pe care oamenii le regreta cel mai mult in viata

Cand se apropie momentul plecarii din aceasta lume, oamenii gandesc mai clar cu privire la ce ar fi trebuit sa faca si nu au facut de-a lungul vietii. Iata o lista cu 22 de lucrui pe care oamenii le regreta:

regrete

1. Nu au calatorit cand au avut ocazia. Calatoria devine din ce in ce mai dificila pe masura ce imbatranim.

2. Nu au invatat o limba staina. Probabil ca ai invatat o limba staina in liceu, dar pune asta in practica in viata de zi cu zi.

3. Statul intr-o relatie daunatoare. Care nu a adus nici un fel de beneficiu, ba mai mult a facut rau.

4. Au uitat de protectie solara. Soarele poate produce duane organismului tau de-a lungul timpului, cauzand riduri si chiar cancer.

5. Au pierdut ocazia de a-si vedea muzicienii preferati. Profita de oportunitati si mergi al concertele trupelor tale preferate; nu se stie cand mai ai ocazia.

6. Frica de numite lucruri. Frica ne poate paraliza, dar nu putem lasa sa se intample asta.

7. Nu au facut din miscare o prioritate. Pe amsura ce inantezi in varsta vei realiza cat de important este sa ai grija de corpul tau.

8. Nu au lasat deoparte un loc de munca chinuitor. Poate ai nevoie pentru a plati chiria, sau pentru a sustine o familie, dar nu te forta sa fii nefericit in fiecare zi.

9. Nu si-au dat silinta la scoala. Scoala este importanta, invata sa pui in practica tot ceea ce inveti.

10. Nu au realizat cat de frumosi sunt. Exista mai multe definiii ale frumusetii, dar nu trebuie niciodata sa te consideri nevrednica de admiratia cuiva.

11. Frica de a spune „Te iubesc„. Sa iubesti este un dar petios, chiar daca dragosta este naimpartasita.

12. Nu au ascultat sfatul parintilor. Ei au mai multa experinta decat crezi.

13. Grijile mari cu privire la ce cred ceilalti. Cu trecerea anilor iti vei da seama ca opiniile altora nu conteaza in cautarea fericirii adevarate.

14. Sprijinirea viselor altora in loc de propriile vise. Nu sacrifica fericira ta in favoarea altora.

15. Nu si-au aparat propria opinie. Doar pentru ca alte pesoane nu sunt de acord cu tine nu inseamna ca trebuie sa renunti la principiile tale.

16. Neglijarea dintilor. Consultarea uneui medic specialist poate fi costisitoare , dar daca nu ai grija de dintii tai cand esti tanara, mai tarziu este posibil sa0i pierzi.

17. Prea mult stres. Vei pierde o parte buna din viata daca vei continua sa te stresezi. Incearca sa vezi partea buna din fiecare lucru.

18. Nu au invatat sa gateasca o masa buna. Acest lucru poate uni familia si prietenii mai mult decat iti poti imagina.

19. Nu au terminat ce au inceput. Fiecare zi este o oportunitate care nu trebuie ratata.

20. Nu au dezvoltat contacte, si nu au creat retele. Acet lucru iti poate ajuta cariera pe termen lung, nu te izola.

21. Nu au petrecut timpul cu cei dragi. Cu totii suntem pe acest pamant pentru o perioada determinat. Aminteste-ti asta!

22. Nu au fost recunoscatori mai deveme. Invata sa fii recunoscatoare, sa multumesti! Viata ta se va imbunatati foarte mult daca incepi fiecare zi cu un multumesc!

Ultimele comentarii
  1. maria
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *