Lucruri care ajuta o femeie sa avanseze in cariera

femeie de succes

Femeile au facut progrese considerabile in ceea ce priveste cariera, insa la niveluri inalte continuam sa fim slab reprezentate. Iata cateva sfaturi ce te vor ajuta sa urci pe scara ierarhica:

Imbunatateste-ti imaginea de afaceri – in afaceri si imaginea conteaza! Daca te iei pe tine in serios, atunci ia si imaginea ta, astfel vei fi luata in serios si de conducere, iar la intalnirile importante nu vei trece neobservata.

Construieste-ti propria retea de cunostinte si relatii – Aceasta retea te va ajuta la aducerea profitului catre companie, dar si la rezolvarea anumitor probleme care nu tin doar de tine.

Fa-te placuta – Cum pot fi femeile increzatoare si simpatice in acelasi timp? Aceasta nu este o sarcina usoara. Este important sa eliminam emotia excesiva din relatiile profesionale, astfel faptele drepte, ne vor prezenta intr-un mod frumos. De asemenea este necesar sa fii colaboranta si sa-ti sustii colegii si munca in echipa.

Dezvolta-ti increderea – intelege si crede ca succesul in viata vine din interiorul tau! I-ati timp pentru a reflecta, si apreciaza succesele mici si mari din drumul tau. Increderea in tine te va ajuta foarte mult in situatii ca: negocierea salariului, sau stabilirea unei noi pozitii in companie.

Da mai departe – Noi femeile trebuie sa ne ajutam mai mult intre noi. De generatii oamenii se ajuta reciproc pentru a face ca lucruri mari sa se intample. Avem nevoie una de cealalta pentru a ne putea atinge potentialul.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *