Invata sa ignori gandurile negative si fii fericit

teama-gand-negativS-a estimat ca un om obisnuit are pe zi in jur de 50000 de ganduri. Unele dintre acestea sunt ganduri pozitive si productive. Din pacare, insa, multe dintre ele sunt ganduri negative, nervoase, tematoare, pesimiste si ingrijorate.
Daca vrei sa devii o persoana mai fericita, senina, problema nu se pune daca vei mai avea aceste ganduri negative, caci cu siguranta ele vor exista, ci ce preferi sa faci cu ele.

In sens practic, nu ai decat doua optiuni cand este vorba de rezolvarea gandurilor negative.
Poti sa iti analizezi gandurile – sa le cumpanesti, sa le studiezi sau poti sa le ignori – sa le alungi, sa le acorzi mai putin a atentie, si sa nu le iei prea in serios.
Sa iei gandurile mai putin in serios este metoda eficienta pentru a deveni o persoana mai linistita, mai impacata, mai fericita.
Cand iti vine un gand, orice gand, nu uita ca nu este decat un simplu gand! Nu te poate rani fara consimtamantul tau.
De exemplu: Daca ai un gand legat de trecutul tau: “ Sunt suparat pentru ca parintii mei nu au facut ce trebuia pentru mine”. Poti sa te cufunzi in el, asa cum fac multi, dar asta nu-ti va aduce decat neliniste interioara. Mintea ta poate da o mare semnificatie acestui gand astfel ca intr-adevar te vei considera nefericit, sau poti alege sa alungi la timp acest gand, nelasand sa se instaleze nefericirea.fii-fericit
Ai posibilitatea sa alegi caror ganduri sa le acorzi atentie!
In toate cazurile, vei descoperi ca daca ignori sau indepartezi un gand negativ care iti acapareaza mintea, momentul de liniste nu este decat la o aruncatura de bat.
Alungarea gandurilor negative are o importanta extrem de mare in crearea fericirii tale.

Citeste si: Cauta partea frumoasa din fiecare lucru

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *