Iertarea este buna pentru sanatate, spun specialistii

Buna nutritie si activitatea fizica regulata sunt necesare pentru mentinerea sanatatii. Probabil ai pierdut numarul de cate ori ai auzit aceasta declaratie. 

Cu toate acstea hrana si exercitiul fizic nu sunt singurii factori care influenteaza calitatea vietii. Incepe , apoi o lista secundara cu recomandari: nu fuma, nu bea prea mult alcool, mentine nivelul stresului sub control, si alte multe elemente. Insa printre toate acestea nu se gaseste un element imperativ: iertarea.iertarea-vindeca

Iertarea curata organismul
Potrivit specialistilor iertare elibbereaza corpul tau ca o baie mentala. Oamenii isi spala corpul in mod regulat insa „deseurile toxice” raman in mentalul lor. Iertare este cea care poate curata aceste „deseuri”.

Acumularea de stres este direct legata de aparita a unui numar mare de boli. Oamenii ar putea invata sa elimine aceste „deseuri mentale” prin iertare, insa nu este usor sa inveti asta pente noapte.

Invata asa ierti putin cate putin in fiecare zi.
Trimite sentimente de dragoste, compasiune si iertare catre persoana pe care vrei sa o ierti. Repeta procedeul de fiecare data cand iti amintesti de acea persoana, astfel vei putea gestiona mai bine sentimentele negative si te vei putea curata.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *