Gandurile tale iti pot schimba realitatea

Cum ar fi daca cineva ti-ar spune ca propriile tale ganduri au uimitoarea putere de a-ti schimba realitatea?
Exista o serie de oameni de stiinta, precum Dr. Joe Dispenza, care afirma faptul ca mintea noastra poate intr-adevar sa schimbe realitatea in care traim.

Creierul nu este static, rigid si fix. Celulele sale sunt in mod constant si continuu remodelate si reorganizate in functie de gandurile si experientele noastre.

ganduri 1

“Studii recente in domeniul neurostiintei au aratat faptul ca putem aduce modificari in creierul nostru prin simplul act de a gandi. Intrebarea, insa, este urmatoarea: care sunt mai exact gandurile voastre preponderente pe care le tot repetati si pe care, intr-un final ajungeti sa le si manifestati in realitate? Fie ca este vorba de crearea constienta sau inconstienta a gandurilor si actiunilor voastre, va afirmati si reafirmati, intotdeauna sinele vostru neurologic ca “voi”.

Potrivit cercetatorilor in domeniul neurostiintei, este bine sa mentii in mintea ta idei si imagini despre ceea ce iti doresti, fara niciun dubiu ca ele se pot realiza si ca aceia esti TU.

Ceea ce gandesti iti poate afecta starea de sanatate, dar si viitorul. Ceea ce gandesti si ceea ce crezi va deveni realitate ta!

Dr. Dispenza explica faptul ca nu suntem osanditi de catre genele noastre si programati sa fim intr-un anume fel, tot restul vietii noastre. Exista o noua stiinta care se naste acum si care imputerniceste toate fiintele umane sa isi creeze realitatea pe care si-o doresc, spune el.

Ca fiinte umane, avem abilitatea naturala de a ne plasa atentia pe orice. Acolo unde ne punem atentia, cum facem acest lucru si pentru cat timp, in cele din urma ne defineste pe noi insine, la nivelul neurologic. 

Pot gandurile noastre sa schimbe realitatea?

Chiar acum, pe masura ce continui sa te concentrezi si sa cititi aceasta pagina, este posibil sa fi uitat de durerea ta de spate, de conflictul pe care l-ai avut cu seful tau astazi dimineata si chiar de ce sex ai. Acolo unde iti plasezi atentia si pe ce iti plasezi atentia, traseaza cursul propriei tale stari de a fi.

Ai de asemenea privilegiul de a te concentra pe grijile viitorului, care de fapt nu exista, cu exceptia a ceea ce tu gandesti, insa, in acel moment tu le faci sa devina reale. Atentia ta face ca totul sa fie viu si face ca tot ceea ce era neobservat sau ireal sa devina real.

Sursa: financiarul.ro

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *