Fa mai mult din ceea ce te face fericit

De cate ori te gandesti „As vrea sa am mai mult timp pentru mine” ? Este timpul sa adaugi iubire, fericire si aventura in viata ta.

Te concentrezi pe tot si pe toata lumea, in afara de tine? Prima regula: Fa ceea ceea ce iubesti si iubeste ceea ce faci! Daca iti doresti un lucru, vei gasi si o cale. Daca nu, vei gasi o scuza. Incepe astazi! Razi si zambeste! Canta si danseaza! Sari in sus si sune „sunt fericit!”

fericire

Fa lucrurile care iti plac, indiferent de ceea ce spun sau cred altii. Ai incredere in instinctele tale, fa ceva ce iubeste si inima ta.
Sensul si scopul vietii, este sa devii cea mai buna versiune a ta. Deci, contruieste-ti o viata in care fericirea este fondatia.

Fericirea nu este determinata de ceea ce se intampla in jurul tau, ci mai degraba de ceea ce se intampla in interiorul tau. Cei mai multi oameni depind de altii pentru a obtine fericirea, insa adevarul este ca, fericirea vine intotdeauna din interior.

Daca te simti singur si izolat, e bine sa inveti sa te inconjori de relatii de buna calitate, prieteni care te sustin si te incurajeaza sa fii cel mai bun. Deci asigura-te ca pastrezi legatura cu oamenii care te fac fericit si care te inspira.

Fa-ti timp pentru plimbari in natura. Ele aduc un mare avantaj. Studiile au concluzionat ca 20 de minute petrecute afara, pe vreme buna, amplifica stara se spirit pozitiva, si imbunatatesc memoria si procesul de gandire.
Activitatile zilnice diferite, mai ales activitatile care implica natura, te ajuta la relaxare si revitalizare, asa ca, nu ezita, planifica o excursie, o iesire cu bicicleta, rolele.

plimbari in natura

Cu totii avem puncte forte si puncte slabe. Dar oamenii fericiti isi cunosc punctele forte si le utilizeaza. Oamenii care au succes au hobby-uri si activitati care ii fac fericiti. Sentimentul de fericire si bucurie creste productivitatea si nivelul de dopamina, un neurotransmitator al creierului nostru.

Fa alegerile potrivite pentru tine. Spune lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat, exprimat-ti sentimentele si deschide-ti inima. Traieste clipa, fii fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *