Esti fericit? 10 intrebari care te vor ajuta sa afli

Esti fericit? Daca vrei sa stii cat de aproape esti de fericire, iata o auto-evaluare care  te va ajuta sa afli cat de fericit esti. Fii sincer cu tine si raspunde la urmatoarele intrebari:

fii fericit

Te simti in siguranta in viata de zi cu zi? Daca te simti nesigur si doar pe asta te concentrezi, atunci nu prea ai timp sa fii fericit.

Simti ca ai destul din ceea ce ai nevoie pentru a fi fericit? Sa ai destul nu este acelasi lucru cu a avea tot ce vrei. Este posibil sa iti doresti o masina noua, insa tu ai o masina cu care sa te deplasezi dintr-un punct in altul. Deci, ai ceea ce ai nevoie?

Ai momente cand te uiti la viata ta in general, in loc sa te uiti la evenimentele pretrecute azi? Acesta se numeste inventariere si te ajuta sa apreciezi viata, chiar daca azi ai avut o zi mai proasta. Viata e frumoasa!

Gasesti deseori un loc linistit si te bucuri de auto-reflectie? Biserica este un loc bun. Din pacate, lumea de astazi este agitata, prea putini oameni se bucura de liniste. Un moment de liniste poate face diferenta intre o zi buna si una mai putin buna.

Esti multumit de banii, relatiile si cariera ta? A fi multumit nu inseamna sa ai toti banii din lume, o casatorie perfecta, si o cariera de exceptie. Acesta inseamna ca lucrurile sunt in regula pentru un moment.

Esti optimist cu privire la viata ta? Sau…  de unde stai viitorul nu este arata stralucitor? Te imaginezi in momente frumoase pe viitor si nu in momente urate? Daca da poti merge mai departe fericit.

Esti recunoscator pentru cum se desfasoara viata ta? Sa fii recunoscator pentru tot ce ti se intampla iti poate aduce fericirea.

Meditezi des? O minte linistita si un corp linistit merg impreuna catre fericire.

Iti evaluezi sanatata si bunastarea? Ai grija cu cine te compari. Nu iti poti compara starea de spirit cu cea a unui copil si nici sanatatea cu cea a unui batran.

In cele mai multe momente esti multumit? Multumirea inseamna ca te simti confortabil cu ceea ce ai in acest moment in viata.

Viata este frumoasa, savureaz-o !

La cate din aceste intrebari ai raspuns cu da? Deci cat esti de fericit? Raspunsul este in functie de cate raspunsuri de „DA” ai obtinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *