Cum sa iesi din rutina zilnica

Pentru a-ti imbunatati creativitatea, incearca o modificare a programului tau de lucru, o iesire din rutina. Rutina iti poate omora creativitatea, asa ca este nevoie sa iesi din zona ta de confort, sa iesi din rutina zilnica.

iesi din rutina

Paraseste programul zilnic
Chiar daca este nevoie sa stai 8 ore pe zi la birou, gandeste-te la ziua ta de munca pe bucatele, si stabileste punctele de baza. Incearca zilnic sa iti diversifici munca, sau ce-l putin sa schimbi ordinea sarcinilor pe care le ai de indeplinit.

Iesi la o plimbare
Mersul pe jos reface creierul si sufletul, facandu-te mai fericit. Rupe o jumatate de ora din programul tau incarcat, si iesi la plimbare in parc. Plimbarea te va relaxa si iti va da oportunitatea de a-ti pune gandurile in ordine.

Ia-ti un mic concediu
Cateva zile de concediu te vor ajuta mai mult decat crezi. Chiar daca programul tau este unul aglomerat, iesi din rutina, si beneficii nu vor intarzia sa apara. Alege petrecerea timpului intr-un loc linistit, intr-un loc necunoscut tie, de preferat in mijlocul naturii. Toate acestea te vor inspira, si iti vei relua activitatile cu forte proaspete.

Fa ceea ce iti place
Ai o pasiune pentru fotografie, scris, citit, pescuit, sau alte lucruri. Acorda timp pasiunii tale. Cauta cursuri sau intalniri intre oamenii care au aceleasi pasiuni, si participa si tu. Schimbul de ideei este benefic. Cunoaste oameni noi, lucruri noi, si relaxeaza-te. Iesi din rutina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *