Cum obtii ceea ce iti doresti?

vis indeplinit - dorintaSecretul succesului personal este sa fii sincer cu tine insuti si sa continui sa vrei mai mult. Pentru a-ti atinge visul, trebuie ca si dorinta ta sa creasca.

Pasiunea inseamna putere. Cand intr-adevar vrei mai mult, vei avea. Oamenii care nu au mai mult nu-si dau lor insile pasiunea de a dori. In unele cazuri, se poate sa le placa ideea de a avea mai mult, dar nu merg pana la capat si nu doresc cu destula tarie mai mult.

Pentru a avea succesul exterior, trebuie sa-l dorim atat de mult incat sa ne doara daca nu-l obtinem. In acelasi timp, trebuie sa invatam cum sa eliberam si sa vindecam aceasta durere, astfel incat sa putem trai in acelasi timp fericirea interioara. Trebuie sa gasim veselia, dragostea, increderea si pacea interioara, pe cand luptam cu inevitabilele valuri de frustrare, dezamagire, ingrijorare si alte emotii negative care vin odata cu dorinta de succes.

Multi oameni care au ajuns la cote inalte de succes personal au inceputuri umile. Cand au fost copii, poate au fost saraci sau orfani. Ei au invatat din greu cum sa fie friciti cu mai putin, dar au continuat sa-si doreasca mai mult.

Dorind mai mult si areciind tot ce ai, ajungi sa ai succes.
Secretul oricarui succes este dorinta.
Trebuie sa stii ce vrei , sa simti aceasta profund si sa crezi. Pasiunea, credinta si dorinta inseamna putere. Cand continui sa simti si sa actionezi pentru ceea ce vrei, universul raspunde la vointa ta.
Incepand sa lupti ca sa obtii ceea ce vrei, iti intaresti credinta. Lumea nu va crede in tine pana nu vei crede tu insuti.

Aproape fiecare povestire despre succes este plina de exemple de respingere, esec, tradari si amanari. Cu cat iti doresti sa fii mai mare, cu atat atragi problemele mai mari, dar cu vointa si dorinta o sa reusesti. Roma nu a fost construita intr-o zi. E nevoie de timp pentru a crea si a atrage ceea ce iti doresti, dar cel mai important este nevoie de pasiune.
Flacara pasiunii, odata aprinsa atrage idei mari si stralucite.

Sursa: „Cum sa obtii ceea ce vrei” – Dr.John Gray

 

Vezi cum sa ignori gandurile negative si sa fii fericit

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *