Cinci mituri care nu te lasa sa fii fericit

Se spune adesea sa FERICIREA este de neatins. Problema este ca tocmai aceste credinte ne indeparteaza de fericire, ne fac mai superstitiosi si mai nefericiti.  Asa ca, am decis sa demolam miturile care ne impiedica sa fim fericiti.

fericire

1. Banii aduc fericirea
Incontestabil banii iti pot sa un sentiment de fericire pe termen scurt. Dar nu, nu trebuie sa uitam ca banii nu aduc fericirea. La un moment dat in viata iti vei da seama ca banii nu pot inlocui familia, prietenii, sanatatea sau hobby-urile. Nu contreaza cat de bogat esti, daca tristetea si boala iti invadeaza viata. Atunci nici macar cu ajutorul banilor nu vei putea fi fericit. Singurul semn real al fericirii este un zambet autentic pe fata ta.

2. Fericirea este doar in mintea ta
Ce este fericirea? Exista ea cu adevarat? Unii oameni considera fericirea ca o emotie temoporara, in timp ce altii spun ca este un mod de a fi. Expertii sunt de parere ca fericirea este un sentiment atat de puternic precum depresia.

3. Nu iti lua angajamente
Unii oameni sunt de parere ca angajamentele sunt o bariera in calea fericirii, nu este deloc asa. Oamenii fericiti isi iau mai multe angajamente si sunt mai putin iritabili. Ei fac si mici compromisuri pentru bunastarea lor.

4. Nu trebuie sa fii foarte fericit
Fericirea este un lucru normal. Exprima-ti sentimentele, zambeste, glumeste, impartaseste starea ta de bine oamenilor din jurul tau. Nu exista limita pentru fericire, nu este o greseala sa fii fericit si sa arati acest lucru.

5. Fericirea nu este pentru toata lumea
Suntem siguri ca fericirea este pentru noi toti! La urma urmei, toti ne confruntam cu probleme, dar asta nu inseamna ca suntem invinsi. Gandeste pozitiv, si zambetul a straluci pe fata ta.

foto: imujer.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *