Ce au un comun oamenii optimisti

Cei mai multi oameni sunt in intarziere toata viata lor, si sunt in intarziere indiferent de tipul de activitate, placuta sau mai putin placuta.

Surprinzator a fost, cand oamenii de stiinta au descoperit ca problema intarzierii ar fi adanc incorporata in lobii creierului.

Deci, daca este intarziat cronic, nu inseamna ca esti o persoana lenesa, neproductiva, neserioasa si inutila, si nici nu vrei sa insulti pe cineva cu intarzierea ta. Aceasta este pur si simplu o consecinta a personalitatii, nimic mai mult.

Desi multi dintre noi incercam din rasputeri sa indreptam aceasta problema, afla ca intarziatul are si beneficii ascunse.oameni optimisti

Intarziatii cronici sunt oameni plini de speranta, sunt oameni optimisti.

Ei cred ca pot realiza mai multe sarcini intr-o perioada scurta de timp, fata de cei punctuali, cate isi masoara foarte bine timpul si sarcinile.
Oamenii intarziati sunt cu adevarat optimisti, iar acest lucru ii face nerealisti in estimarea timpului destinat anumitor sarcini.

Cercetatorii au descoperit ca optimismul aduce o multime de beneficii pentru sanatate fizica. De la reducerea stresului, la reducerea risucului de boli cardiovasculare, la consolidarea sistemului imunitar.

Oamenii fericiti si pozitivi au o viata mai lunga. Mentinerea perspectivei pozitive ajuta la atingerea succesului. Cercetarile arata ca fericirea creste productivitatea generala, creativitatea si ajuta munca in echipa, si nu numai.

Toate acestea dau sens studiului realizat de Universitatea de Stat din San Diego, care a asociat intarziatul cu persoanele pozitive.
Cu alte cuvinte oamenii care intarzie tot timpul nu transpira pentru lucrurile mici, ei se concentreaza pe imaginea de ansamblu si vad viitorul plin de posibilitati.

Timpul este realtiv, invata sa traiesti momentul prezent. De asemenea, punctualitatea este si ea relativa. Aceasta este abordata diferit in functie de culturi si contexte.

In Statele Unite ale Americii, intarzierea este interpretata ca o insulta, un semn al muncii slabe. Aici timpul este important si valoros, timpul inseamna bani.
In Germania, tara cunoscuta pentru eficienta sa, punctualitatea este de maxima importanta.
Spaniolii sunt condusi de propriul lor ceas.
In America Latina vei descoperi ca punctualitatea nu are nici o importanta.

Pana la urma fiecare facem lucrurile in felul nostru. Este adevat ca nepunctualitatea este daunatoare pentru cresterea economica. Dar daca ne uitam la americanii care lucreaza multe ore pe zi, si care prezinta un grad scazut de productivitate, acest argument devine gol.

Fiecare persoana trebuie sa-si gaseasca echilibrul intre punctualitate si intarziere. Orele sunt importante, dar depasirea unor programe nu inseamna sfarsitul lumii. Viata nu este pentru a fi planificata pana in ultimul detaliu. Lasa timp pentru a te bucura de fiecare moment. Bucuria inseamna sanatate, iar sanatatea bucurie.

foto: cosmeticdentistofmichigan.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *