Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

Considerata una dintre primele 10 carti care au influentat lumea in ultimii 25 de ani, „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” este un manual al relatiilor dintre femei si barbati.

barbatii sunt de pe marte femeile sunt de pe venusCartea „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” dezvaluie secretele femeilor si ale barbatilor si modul in care acestia se deosebesc.
Cele doua sexe comunica diferit, gandesc, percep, simt si reactioneaza diferit, parand ca vin de pe doua planete diferite.

Dr. John Gray a scris un ghid pentru imbunatatirea comunicarii dintre femei si barbati, astfel ca fiecare dintre cei doi parteneri sa poata obtine de la celalalt exact ceea ce isi doreste.

Intelegerea dorintelor tale si ale celuilalt, dar si a diferentelor, ajuta la eliminarea multor frustrari aparute in cuplu. Multe dintre neintelegerile aparute intr-un cuplu pot fi eliminate sau prevenite spunand clar ceea ce iti doresti si „citind” modul de comunicare al partenerului, care poate spune acelasi lucru ca si tine, dar se exprima diferit.

Dr. John Gray explica in cartea sa „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” ciclul de evolutie al unei relatii, care este asemuita cu cele 4 anotimpuri si modalitatile prin care poti trece mai usor peste „anotimpul friguros” dar si cum poti pastra farmecul iubirii.

Best-seller-ul „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” a fost tradus in peste 45 de limbi si vandut in peste 50 de milioane de exemplare.

Citeste si 8 strategii pentru a deveni puternica si increzatoare

 

Ultimele comentarii
  1. Delia Larisa
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *