8 strategii pentru a deveni puternica si increzatoare

Iata ce spun femeile: Cum pot avea mai mult echilibru si timp pentru mine? Ce sa fac pentru a da sens vietii mele? As vrea sa fiu fericita, dar cum sa elimin sentimentul de vinovatie? Cum sa devin suficient de increzatoare pentru a-mi realiza visele? Cum sa am mai multa dragoste si bucurii in viata, in loc de stres permanent? Imi doresc siguranta financiara. Nu mai vreau sa am probleme financiare.
Aceasta carte contine raspunsuri la toate aceste intrebari si chiar mai multe! Este o carte dedicata femeilor, tuturor femeilor.8 strategii pentru a deveni puternica si increzatoare

Fiecare capitol cuprinde tehnici practicate si masuri de actiune usor de implementat. Veti citi si cateva povesti adevarate dominate de succes. Va veti aminti de aceasta carte, mult timp dupa ce ati citit-o. Lectiile pe care le veti invata nu va vor imbogati doar spiritual, ci va vor deschide si sufletul.

„8 strategii pentru a deveni puternica si increzatoare” aparuta la editura Allfa este scrisa de Fran Hewitt, orator si organizator de seminarii internationale specializate in problemele femeilor. Autoarea a investit 25 de ani in ateliere de instruire pentru dezvoltare personala, organizand peste 500 de seminarii.

Ai fost vreodata inselata? Majoritatea am fost inselate si dezamagite nu doar o data. Poate ca ai avut de a face cu o inofensiva pacaleala de aprilie sau poate ai platit pre mult pentru un produs multumita caracterului excesiv de zelos al unu comis voiajor.

Exista diverse situatii in viata care pot implica vreun tip de inselaciune si daca nu esti atenta la acestea, te pot cuceri si distruge si pe tine. Imaginea, sanatatea si banii sunt trei astfel de situatii care necesita intreaga ta atentie. Trebuie sa te educi si sa te inarmezi pentru a evita sa fii inselata.
La prima vedere, se pare ca o imagine buna, o sanatate de fier si puterea financiara sunt niste atribute pozitive pe care merita sa le urmaresti cu convingere. Absolut! Dar ca majoritatea lucrurilor din viata, acest triunghi curios are o parte negativa. Adevarul este ca primim factura pentru niste bunuri când vine vorba de imagine, sanatate si bani.”

„8 Strategii pentru a deveni puternica si increzatoare„, abordeaza tringhiul inselator din toate partile. “Vom deveni mai constiente si vom afla mai multe motive importante pentru a lua cele mai bune decizii in viata. Vei invata cum sa te bucuri de numeroasele beneficii de a avea imaginea, sanatatea si banii in favoarea ta. “

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *