3 intrebari pentru angajator in cadrul unui interviu

Interviul tau merge bine pana la sfarsit, cand te blochezi la auzul angajatorului: „Ai alte intrebari?”. Pregateste de acasa intrebarile tale pentru angajator. Impresia de final conteaza foarte mult. Nu raspunde la aceasta intrebare cu un sec „Nu”.impresie buna interviu

Specialistii in recrutare recomanda cateva intrebari pe care sa i le adresezi angajatorului pentru a lasa o impresie buna si de durata.

1. „Exista vreun motiv pentru care nu m-ati angaja?”
Este o intrebare tupeista, insa mergi mai departe si intreaba „daca postul nu imi va fi oferit mie, care ar putea fi motivul?”. Astfel managerul iti poate comunica ce indoieli are in privinta ta, indoieli pe care ai putea sa le indepartezi chiar tu. Daca iti permite sa afli unde te situezi, atunci este un pas inainte.

2. „Ca angajat cum as putea depasi asteptarile dumneavoastra?”
Preia cntrolul si intreaba ” daca mi se va oferi acest job, si ma voi alatura companiei, ca ngajat, cum as putea depasi asteptarile dumneavostra?”
Intrebarea prezinta incredere, fara a fi aroganta, si in acelasi timp demonstreaza ca esti o persoana serioasa care urmareste rezultatele pozitive. In plus, raspunsul te poate ajuta sa descoperi ce asteptari are de la tine.

3. „Cum as putea ajuta compania?”
O alta intrebare excelenta pentru un interviu este ” cum se potriveste postul cu obiectivele pe termen lung si scurt ale companiei?” Daca pozitia pentru care esti la interviu se potriveste cu obiectiele pe termen lung, inseamna ca postul este pe termen lung.
Poti de asemenea intreba daca exista sanse de promovare, si cum se poate ajunge la aceasta.

Este important sa faci o impresie buna in ceea ce priveste elementele de baza ale unui interviu, insa este important sa termini intr-o nota puternica. Pune aceste intrebari si lasa-l pe potetialul angajator cu o impresie buna, care-l va determina sa te angajeze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *