20 de lectii pentru succes

succes 2Succesul este definit in atat de multe feluri. Fiecare dintre noi percepe succesul intr-o maniera proprie

Iata 21 de lectii generale pentru succes:

1. Casatoreste-te cu persoana potrivita. Asigura-te ca persoana cu care iti vei petrece tot restul vietii intelege cine esti tu cu adevarat. Este aproape imposibil sa schimbi oamenii, deci daca sunt lucruri peste care nu poti trece cu vederea, nu este omul potrivit pentru tine.

2. Lucreaza la ceva ce iti place. Viata este prea scurta pentru a fi nefericita 5 zile pe saptamana. Gaseste-ti job-ul care sa-ti faca placere.

3. Intrece asteptarile celor din jor. Intrece-te pe tine, si intrece limitele impuse. Nu conteaza daca este vorba de viata personala sau de cea profesionala, vei fi raspaltita in cele din urma.

4. Fii pozitiva! Sa fii o persoana negativa nu te va ajuta prea mult in viata. Gandind pozitiv poti aduce lucrurile in favoarea ta. Priveste parte luminoasa a vietii!

5. Iarta. Sau cel putin uita. A purta pica inseamna a consuma energie. Daca ceva sau cineva te-a ranit, atunci nu merita gandurile tale.

6. Fii generoasa! Aceasta te va face sa te simti bine, si vei atrage langa tine alti oameni generosi.

7. Fii recunoscatoare! Spune multumesc, si crede in asta. Fii recunoascatoare pentru ceea ce ai in prezent, si vei primi mai mult.

8. Persisita, persista, persista! Nu renunta! Daca vrei ceva cu adevarat, depune timp si efort, si vei avea ce iti doresti.

9. Economiseste. Nu conteaza cat de modest este salariul tau, incearca sa pui oricat de putin deoparte. Acesti bani pot fi utilizati in situatii de urgenta, sau pentru o vacanta bine meritata.

10. Trateaza oamaneii asa cum ai vrea sa fii tratata. Este regula de aur.

11. Perfectioneaza-te. Trebuie sa fii o persoana mai buna in fiecare zi. Fa o lista cu puncte slabe si puncte forte si lucreaza in fiecare zi la perfectionarea ta. Iti vei imbunatati astfel fiecare aspect al vieti.

12. Dedicate-te calitatii. Nu te grabi pentru a face ceva pe jumatate. Da tot ce e mai bun din tine la indeplinirea unei sarcini.

13. Fericirea nu se bazeaza pe bunuri, putere sau prestigiu. Gaseste fericirea in lucrurile mici, in momentele speciale.

14. Fii loiala! Este o calitate incredibila in urma careia vei castiga respectul celor din jur. fii loiala cu persoanele care merita!

15. Fii sincera! Onestitatea este cea mai buna politica.

16. Fii cea care da startul! Nu astepta de la altii sa faca lucruile sa se intample. Ia initiativa!

17. Fii decisa! Indecizia nu face decat sa te incetineasca. Este mai bine sa iei o decizie si sa dei gresi, decat sa ia altii decizii pt tine.

18. Nu da vina pe altii. Doar tu esti responsabila de tine.

19. Fii indrazneata si curajoasa! Priveste inapoi in viata fara nici un regret.

20. Ai grija de cei pe care ii iubesti! Nu se stie niciodata cand acestia pot pleca din viata ta. Spune „te iubesc” si mentine o relatie frumoasa cu persoanele dragi tie.
Tu ce sfaturi ai adauga?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *