10 obiceiuri ale oamenilor care isi urmeaza visele

1. In provocari vad oportunitati
Cei mai multi oameni se tem de obstacole si au tendinta de a fugi de ele. Oamenii care isi traiesc viata cu un scop, au dezvoltat capacitatea de a vedea in teama un semn ca trebuie sa mearga mai departe si sa isi concentreze tot curajul si energia lor pe ceea ce au de facut.

2. Vad viata ca un joc
Avand aceasta viziune in fata lor se deschid noi oportunitati, in locul limitelor se dezvolta creativitatea. Astfel isi dezvolta rezistenta, capacitatea de a rezolva probleme, increderea si isi asuma riscuri pentru a face pasul urmator.

3. Isi traisc visul ca pe singura optiune
Oamenii care au ales sa isi traiasca visele, fac din asta o realitate. Pentru ei nu exista plan de rezerva. Ei nu cred in lucruri de genul „Daca nu merge, imi voi cauta un loc de munca”.

urmeaza visul

sursa: broccolicity.com

4. Vorbesc mereu despre visul lor
Vorbesc tot timpul despre visele lor, conectand astfel dorintele lor cu vocea interioara si cu spiritualitatea, fara teama de prejudecata.

5. Nu sunt doar visatori, actioneaza pentru dorintele lor
In loc sa fie blocati in in visele lor, ei trec la actiune, indiferent de ce este nevoie. Fie ca este nevoie sa renunte la locul de munca, sa iasa dintr-o relatie care ii tine pe loc, sa investeasca in ei, sa se deplaseaza intr-o noua locatie, au curajul de a face toate aceste lucruri epnru visul lor.

6. Se asteapta si stiu ca merita ce este mai bun
Ei se asteapta ca ceea ce ai isi doresc sa se intample ca si cum asa ar trebui sa fie. Ei simt ca merita sa castige bine, fac ceea ce le place si bucura si e altii cu darurile lor.

7. Nu au frica sau vinovatie atunci cand solicita ceea ce isi doresc
Pentru ca sunt atat de conectati la visul lor, ei nu se tem sa ceara ceea ce deoresc. De fapt, ai au inteles ca succesul lor depinde si de altii, asa ca, a cere face parte din plan. Isi exprima nevoile fara teama, vinovatie sau rusine. Vor tot ce este mai bun, si aceasta este o trasatura ce castiga respect din partea altora.

8. Creeaza propriile reguli
Cei ce isi urmeaza visele creeaza propriile lor reguli. Ei iau decizii in fuctie de ceea ce isi doresc sa aiba, nu de ceea ce cred ca pot avea. Acest lucru le da libertatea de a proiecta destinul lor.

9. Au invatat sa fie confortabili fiind inconfortabili
Nu se blocheaza in incercarea de a avea toate raspunsurile. Sunt costienti ca nu vor face urmatorul pas daca nu vor lua decizia de a merge mai departe in ciuda disconfortului.

10. Au profesori, mentori, modele
Avand alaturi un profesor, creste gradul de constientizare. Cei ce isi urmeaza visele sunt constienti ca de fiecare data cand vor sa continue este posibil sa iasa la suprafata temerile si limitele lor. Avand alaturi modele si mentori ii ajuta sa identifice rapid problema in care s-au blocat, astfel incat sa-si schimbe imediat atitudinea.

Alege si tu sa iti urmezi visele!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *