Weddings Black Friday azi la Palatul Ghika

rochii-mireasa-reduceriRochia de mireasa este de departe cel mai important detaliu al unei nuntii. goana prin zeci de magazine a luat sfarsit: Mariage Fest – targul national de nunti – organizeaza vineri 5 iulie cea mare sesiune de reduceri facuta vreodata in Romania.

Vineri 5 iulie incepand cu orele 17.00 pana la miezul noptii esti asteptata la Palatului Ghika la Weddings Black Friday. Peste 500 de modele de rochii de mireasa de la toti furnizorii si creatorii din tara te asteapta cu reduceri de pana la 90%

Evenimentul Weddings Black Friday da startul reducerilor la Boutique d’e Mariage. Astfel pe toata durata lunii Iulie reducerile la rochii de mireasa continuua, in plus in fiecare zi vor fi aduse noi modele pentru a satisface toate cerintele viitoarelor mirese.

Boutique d’E-mariage este primul magazin multibrand din Romania, in cadrul caruia puteti gasi designeri consacrati precum: Cosmina Englizian, Cristina Samfira, Rhea Costa ,Andree Salon, Doina Levintza, Calin Events, Princessa, White Pearl, Creal Design, Atelier de Frumos dar si branduri celebre precum: Rosemarie, Eddy K, Alice Designs, Alfred Angelo, Allure Bridal, Divina Sposa, Justin Alexander, Nicole Sposa.

Sursa: e-mariage.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *