Targ traditional de Paste in Cismigiu

targ-cismigiu
In perioada 26 aprilie – 5 mai 2013, bucurestenii sunt asteptati in Parcul Cismigiu, la un eveniment de exceptie dedicat traditiilor si obiceiurilor romanesti, unde mestesugari din toate regiunile tarii au pregatit pentru vizitatori podoabe lucrate manual, bunatati specifice sarbatorilor, aranajamente florale etc. Accesul vizitatorilor este liber.

afis-targPrimaria Municipiului Bucuresti, prin CreArT – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza cea de-a IV-a editie a evenimentului dedicat Pastelui si Floriilor – „Traditii si Flori de Sarbatori”.

Pe langa cele 60 de casute special amenajate pentru targ, in Foisorul parcului sunt pregatite momente artistice sustinute de fanfare, cvartete si grupuri de copii. Astfel, printre altii, in Foisor vor sustine un concert Muzica Militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul” – Bucuresti, cvartetele „Anima”, „Arpeggione” si „Passione”, precum si grupurile de copii „Tecucelul”, Galati si „Mladite Ilfovene”.

Tot in Cismigiu, atelierele „Creative Arts” aduc in fata doritorilor activitati de reciclare, pictura si desen, handmade, design textil, arta florala si colaj, iar libraria mobila BookLand vine in parc in intampinarea iubitorilor de carte, aducand peste 5.000 de titluri din toate genurile artistice, reprezentand 120 de edituri.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *