„Sunt o baba comunista” – in cinematografe din 23 august

 

Pe 23 august, in cinematografele din toata tara va fi lansata productia  MediaPro Pictures „Sunt o baba comunista”.

Povestea filmului „Sunt o baba comunista” este o adaptare dupa bestseller-ul omonim scris de Dan Lungu. Cartea a inregistrat un real succes atat in tara, cat si in strainatate, fiind tradusa in 10 limbi de circulatie internationala.

sunt-o-baba-comunistaIn „Sunt o baba comunista”, viata linistita de provincie a sotilor Emilia si Tucu este data peste cap atunci cand fiica lor se intoarce din Statele Unite, impreuna cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit sa fie o intalnire fericita se transforma repede intr-o situatie complicata si in acelasi timp amuzanta. Parintii fetei afla ca tanarul cuplu trece prin probleme financiare grave, asa ca sunt dispusi la orice sacrificiu pentru ca viitoarea familie a fiicei lor sa nu duca lipsa de nimic.

Din distributie fac parte, alaturi de Luminita Gheorghiu, Marian Ralea si Ana Ularu.

Regizorul Stere Gulea, a declarat intr-un interviu acordat pentru ProTV Magazin ca proiectul sau aduce elemente intalnite mai rar in peisajul cinematografic autohton – haz, normalitate, oameni care tin unul la altul.

„«Sunt o baba comunista» e un film cu oameni normali, simpli, care ne face sa vedem ca lumea nu e plina doar de neajunsuri. Daca oamenii se intrajutoreaza, totul se poate rezolva” declara regizorul Stere Gulea.

 

 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *