Pantoful Cenusaresei, in viziunea a noua designeri renumiti, prezentat la Berlinala

Noua degineri celebri au realizat propria lor viziune asupra pantofului Cenusaresei, iar creatiile lor vor fi prezentate publicului intr-o expozitie purtand numele celebrei eroine de poveste, care se va inaugura vineri, 13 februarie, in cadrul Festivalului de Film de la Berlin.

pantofi

Locul ales pentru acest eveniment nu este intamplator, ci are legatura cu difuzarea la Berlinala a lungmetrajului „Cinderella” („Cenusareasa”), in regia lui Kenneth Branagh, cu Lily James si Cate Blanchett in rolurile principale. Filmul este produs de studiourile Disney, care au avut si ideea de a solicita unor renumiti creatori de moda sa elaboreze o versiunea actualizata a condurului din basm.
Cei care au raspuns invitatiei sunt Paul Andrew, Alexandre Birman, Rene Caovilla, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Nicholas Kirkwood, Charlotte Olympia, Jarome C. Rousseau si Stuart Weitzman.

Pantoful de cristal al Cenusaresei este simbolul magic al transformarii. Fiecare din aceste (noi) perechi de pantofi amintesc de gratia si eleganta lui. Aceasta colectie este intr-adevar facuta pentru o printesa”, a explicat un director de la The Walt Disney Company.

sursa: financiarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *