Imnul statiunii Mamaia, cantat in premiera la Constanta.

 Piesa care va reprezenta Mamaia va fi interpretata de Loredana, Cabron si Radu Mazare. O strofa si refrenul melodiei au fost fredonate martia trecuta , pe scena Casei de Cultura, la concertul Loredanei Groza.

Radu Mazare a fost invitatul special al Loredanei, care este in turneu cu ultimul sau album intitulat Dragoste. Marti seara, 2 aprilie, sala Casei de Cultura din Constanta a fost arhiplina, organizatorii find nevoiti sa suplimenteze locurile cu scaune puse pe scarile de pe margine, deoarece unele bilete au fost dublate.Loredana Groza & Radu Mazare

Pe scena au urcat Oana Brutaru si Cristian Nistor – ucenicii de la Vocea Romaniei, Gicu Bacula – un talentat acordeonist aroman, Laurentiu Duta – cu care Loredana a facut un mash-up, o combinatie intre piesele lor „Iubire“ si „Cine te crezi“ care au acelasi ritm.

Inainte de ultimul bis, Radu Mazare a urcat pe scena cu un cos urias de flori. Era insotit de manechinele care i-au stat alaturi si in sala. Mazare i-a oferit Loredanei si un tort din ciocolata cu figurine reprezentand un salvamar, doua fete in bikini, farul si o luna – elementele din imnul Mamaiei pe care il vor interpreta cei doi.

Primarul Constantei a numit-o pe loc pe Loredana „Ambasadoarea statiunii Mamaia“ si a rugat-o ceva: „Sa ne sustii sa vina turistii la noi, la Mamaia“. Artista, care a cunoscut consacrarea pe scena Festivalului de la Mamaia, s-a declarat incantata de acest titlu si a acceptat fara sa stea pe ganduri.

„Eu sunt legata de Mamaia, fara Mamaia nu as mai fi fost aici, in fata dumneavoastra. Mie imi place atat de mult la Mamaia, ca as veni aici si iarna“, a spus Loredana Groza. Ea a interpretat o strofa din viitorul imn al statiunii, al carei videoclip va fi filmat la 1 Mai, cand se deschide sezonul turistic pe litoral.

Mai nou rapperul Chimie va fi inlocuit in piesa de Cabron, partenerul Loredanei de la „Apa“. Primarul a precizat ca melodia va fi gata in doua saptamani.

Imnul statiunii Mamaia, cantat in premiera la Constanta – Loredana si Radu Mazare

Vezi si Imnul Mamaiei – videoclip oficial

 

 

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *