Festivalul Ceaiului si Cafelei, in octombrie, in Bucuresti

In perioada 14 – 20 octombrie, in Bucuresti va avea loc Festivalul Ceaiului si Cafelei. Acesta va presupune o serie de manifestari artistice si culinare, in ceainarii si cafenele, plus o expozitie de ceai, cafea si accesorii la Sala Dalles. Festivalul se afla la cea de-a cincea editie.

ceai si cafea 1

Pe parcursul celor sapte zile, iubitorii de ceai si cafea vor putea descoperii elemente culturale si gastronomice din tarile cu traditie in cultivarea si productia de ceai si cafea. De asemenea, este locul perfect pentru a descoperi metode inedite de preparare a celor doua bauturi.

Vor avea loc spectacole de teatru, concerte, demonstratii si ateliere de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului si cafelei practicate in India, Turcia, Brazilia, China, Coreea de Sud, Argentina, Marea Britanie si Japonia.

In ultimele trei zile, intre 18 si 20 octombrie, la Sala Dalles, va avea loc expozitia de ceai, cafea, accesorii si gastronomie. Aceasta va fi deschisa publicului larg intre orele 10.00 si 20.00. La standurile expozitiei, vizitatorii vor putea gasi diverse sortimente si soiuri, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea ceaiului si cafelei.

sursa: metropotam.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *