Fashion Bazaar – cel mai mare targ de moda, te asteapta

Garderoba de primavara capata culori vibrante, de care te poti bucura la Fashion Bazaar duminica, 28 aprilie, intr-un decor boem, la Villa Rodizio (str. Ion Luca Caragiale 32., Bucuresti).

Cel mai mare targ de moda, cosmetic si vintage sarbatoreste primavara si ofera inspiratia care va transforma orice tinuta intr-una demna de oricine fashionista.

Fashion Bazaar targ de moda

 Tematica vestimentara de duminica este roz&lila, iar cine o va respecta va fi admirata si premiata cu cele mai inedite cadouri-surpriza. La cea de-a opta editie Fashion Bazaar peste 60 de expozanti vor prezenta colectiile in ton cu trendurile momentului, asa ca nu pierde ocazia sa le vezi oricare ar fi culoarea dispozitiei tale

Vizitatoarele targului vor avea parte de o prezentare de moda organizata de expozantii targului in cadrul careia vor fi expuse exclusiv tinute in culorile roz si lila si vor putea participa la tombola premiilor-surpriza. Barbatii vor avea si ei parte de suprize: colectii de ceasuri si bijuterii, camasi personalizate, accesorii unicate si multe altele.

Primavara se vede in roz si lila cu Fashion Bazaar!

Sursa: MaiMultVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *