Doua Lozuri – din 7 octombrie in cinematografe

„Doua lozuri”, comedia romaneasca in regia lui Paul Negoescu, ce ii are ca protagonisti pe Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, spune povestea comica a unor oameni disperați care recurg la solutia visata de noi toti atunci cand avem nevoie de bani repede si simplu – joaca la Loto 6/49…

doua lozuri

Dar nepriceperea le va juca feste, caci, ca sa castigi la loto nu e de ajuns numai sa cumperi bilet, si acesta sa fie castigator, ci sa si stii sa ai grija de el, sa nu-l ratacesti…
Dinel, Sile și Pompiliu, trei barbati dintr-un mic orasel de provincie, castiga marele premiu la loto, insa nu dupa mult timp biletul nu mai e de gasit, asa ca cei trei pornesc intr-o calatorie sa-l recupereze.

Scenariu inspirat de nuvela ”Două loturi” de I.L.Caragiale.

Filmul romanesc „Doua lozuri” va avea lansarea in cinematografe pe 7 Octombrie 2016

Biletul tau la film poate fi si biletul tau la loterie. Groupama si Custom Cars ofera premiu, o dacie recondintionata si multe alte premii. Mergi la film, inscriete la concurs si pastreaza biletul. poti castiga dacia.
„Dacia 1300 a fost masina de suflet a romanilor. A fost mai usor decat ne-am asteptat sa facem rost de una. Ne mandrim ca masina noastra e una de colectie si arata al naibii de bine” (Dorian Boguta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *