Cinema de vara la Muzeul Taranului Roman

afis cinema de varaIn perioada 4 – 7 iulie, Cinematograful de vara al Muzeului Taranului Roman va difuza lungmetraje si scurtmetraje din Germania, Austria si Elvetia

Cinematograful de vara va fi deschis in 4 iulie, la ora 20.00, , iar intrarea va fi libera pe parcursul celor 4 zile.

Primul film artistic difuzat este austriac – „Die Lebenden” din anul 2012 (in germana, cu subtitrare in engleza/romana). O tanara isi exploreaza trecutul si cauta sa afle rolul pe care l-au jucat parintii si bunicii in cel de-al doilea razboi mondial. Cercetarile o conduc in Polonia si o fac sa-si descopere radacinile in Romania.

In 5 iulie, cinematograful de vara prezinta filmul artistic germano-elvetian „Nachtlärm“ (2012, in germana, cu subtitrare in engleza/romana). Unui cuplu de tineri parinti depasiti de situatie, li se fura masina si bebelusul care se afla inauntru, in timpul unei dispute intr-un loc de popas. Urmeaza o cursa nebuna de urmarire, in care perechea se confrunta cu diferite dificultati si, mai ales, cu propriile sale probleme.

In 6 iulie va fi prezentat filmul artistic german „Ganz nah bei dir” (2009, in germana, cu subtitrare in engleza). In acest film se indragostesc doua caractere foarte diferite, unul plictisitor, inchis, straniu, celalalt plin de pofta de viata, mare iubitor de muzica, orb. Din acest amestec se nasc multe situatii diferite si amuzante.

Pentru ultima zi, 7 iulie, sunt rezervate sapte filme diferite de scurt metraj din cele trei tari, in care sunt abordate cele mai diverse teme.

Din 5 pana in 7 iulie, inceperea vizionarii este prevazuta aprox. pentru ora 21.00. in caz de vreme nefavorabila, filmele vor fi difuzate in sala de cinema a muzeului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *