Au inceput inscrierile la concursul Miss Bucuresti

Inscriererile pentru concursul Miss Bucuresti 2013 au inceput azi 15 aprilie, si vor dura pana joi, urmand apoi desfasurarea semifinalei.

Concurentele vor sustine probe de aspect general, atitudine, fotogenie, telegenie, mers scenic si interviu, inclusiv proba costumului de baie, la final, juriul acordând sase titluri: Miss Bucuresti 2012, 1st Runner Up, 2nd Runner Up, Miss Fotogenie, Miss Congeniality si Miss Popularitate.Miss Bucuresti

Semifinala concursului va avea loc Vineri intre orele 14.00 si 18.00 la Club Princess Regie, iar finala concursului se va desfasura pe 10 mai in acelasi Club Princess Regie.

Pe langa premiile in bani si vacante pe litoralul romanesc, primele concurente clasate vor fi protagonistele unor clipuri video de promovare a Bucurestiului si vor avea sansa de a intra in finala natioanala Elite Model Look 2013.

Pentru a fi admise in concurs, candidatele trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, printre care: sa aiba varsta intre 18 si 26 de ani, sa aiba domiciliul in Capitala, sau sa fie studente sau eleve in Bucuresti, si sa nu fi fost vreodata casatorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *