Uita de pantofii care te strang – 5 trucuri

Nu trebuie sa suferi pentru pantofii viselor tale. Fetelestiu.ro iti dezvaluie cateva trucuri, pentru ca pantofii sa nu te mai stranga.

De cate ori nu ti-ai cumparat pantofii doriti chiar daca erau cu o marime mai mici, in ideea ca „poate se vor lasa”? In astfel de cazuri picioarele tale au de suferit, insa cu ajutorul trucurilor noastre perechea ta preferata de pantofi devine una comoda.

pantofi strimti

1. Inmoaie-i inante de a pleca la dum cu ei
Chiar daca este o nebunie, tu ti-ai cumparat perechea de pantofi preferata, care te cam strange. Nu te incumeta sa pleci la dum fara sa-i incalti in prealabil prin casa. Poarta-i prin casa macar pentru cateva ore. Astfel nu vor mai fi atat de rigizi si vor lua forma piciorului tau.

2. Foloseste crema hidratanta
Daca ai dificultati in a incalta pantofii, aplica putina crema hidratanta atat pe picior cat si pe pantofi. In cazul in care nu este suficient, si vrei ca pantoful tau sa se lase mai mult, aplica un strat generos de crema pe interiorul pantofului. Astfel procedeaza si cu varfurile pantofilor in situatia in care te tin prea tare.

3. Foloseste pungi cu apa
Umple o punga de plastic cu apa si leaga punga astfel incat sa nu curga apa. Ataseaza punga in pantof si fixeaza cu benzi de cauciuc astfel ca apa sa se concentreze in zonle mai rigide, apoi pune pantoful in congelator. Ce se intampla in acest timp? Apa se transforma in gheata, se extinde, ducand la largirea pantofului.

4. Incalzete usor  pantoful cu un uscator de par
Pune-ti in picoare o pereche de sosete groase, si incearca sa incalti astfel pantoful. Cu ajutorul unui uscator, incalzeste zona cu probleme a pantofului. Ai grija sa tii uscatorul la o distanta sigura fata de pantof.

5. Foloseste cartofi
Pune in pantof un cartof sificient de mare incat sa umpla pantoful. Lasa acolo cartoful pentru un timp. Acesta va tine pantoful intins, astfel dupa un timp,se va lasa suficient pentru a putea fi incaltat.

Ultimele comentarii
  1. Modaacum
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *