Test compatibilitate – Afla daca esti compatibila cu partenerul tau

Cand te indragostesti si trebuie sa hotarasti daca urmeaza sa te casatoresti sau nu, ar fi bine sa-ti pui urmatoarea intrebare, extrem de importanta: “Oare ne potrivim?” A te potrivi cu cineva inseamana a fi pe aceeasi lungime de unda. Cu cat campatibilitatea voastra este mai mare, cu atat mai probabila va fi buna convietuire.

compatibilitateObservarea periodica a compatibilitatii reciproce este tot atat de importanta ca si controlul greutatii corporale pe care doresti sa o mentii in anumite limite.

Care sunt insa reperele ce pot fi folosite pentru aprecierea compatibilitatii sau a incompatibilitatii?

Compatibilitatea presupune un raspuns afirmativ la urmatoarele trei intrebari:

1.Intelege, oare partenerul meu care imi sunt cele mai profunde dorinte si nevoi?
Pentru a rasunde la aceasta intrebare, noteaza in scris, ce anume te deranjeaza cel mai mult in comportamentul partenerului. Eliminarea acestora te-ar face sa-l iubesti mai mult. Nu are importanta daca exigentele tale par a fi nerealiste. Pune pe hartie ceea ce simti ca ar trebui sa intreprinda partenerul pentru a te face mai fericita.
Daca partenerul iti cunoaste cele mai profunde dorinte si nevoi si ti le poate satisface, va fi, desigur, mult mai usor sa-l iubesti, decat atunci cand te tot framanti pentru ca nu iti face pe plac.

2.Este, oare, in stare , sa-mi satisfaca cele mai profunde dorinte si nevoi?
Unele persoane sunt, pur si simplu, incapabile in a-si satisface partenerul, intrucat nu dispun de calitatile necesare. Este posibil ca partenerul sa nu fie capabil sa va satisfaca dorinele in asa masura incat sa fiti fericite pe deplin.

3.Doreste , oare, partenerul meu, sa-mi satisfaca cele mai produnde dorinte si nevoi?
Faptul ca cel pe care il iubesti stie ce te poate face fericita, si este in stare sa-ti stisfaca respectivele dorinte, si nevoi nu inseamna, neaparat, ca si doreste, sa faca un efort in acest sens.

Ne potrivim cu partenerul atunci cand putem raspunde afirmativ la toate cele trei intrebari. Un singur raspuns negativ denota un grad de incompatibilitate care va determina neplaceri.

Tu esti compatibila cu partenerul tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *