5 sfaturi pentru o relatie la distanta

relatie-la-distantaIubesti si vrei ca acest sentiment sa dureze mult, dar din pacate marea dragoste este la mii si mii de kilometrii distanta.

Incercati de fiecare data sa va intalniti cat mai repede, dar cum sa faceti sa treceti peste dorul pe care il aveti in clipele in care stati despartiti ? In orice caz, amandoi trebuie sa constientizati situatia si tot impreuna sa treceti peste probleme.

Iata 5 sfaturi pentru a trece mai usor peste distanta ce va desparte:

1. Vorbiti cat mai des. Acum datorita tehnologiei puteti vorbi cu ajutorul mail-ului, pe Skype sau la telefon. Povestiti-va ceea ce faceti peste zi, cum va merge pe partea profesionala, despre prietenii vostri, familie dar si despre lucruri mai intime.

2. Nu lasati problemele sa va invadeze . Atunci cand aveti o banuiala, sunteti suparati sau aveti o problema grava la locul de munca, nu trebuie sa va ascundeti. Prin intermediul mail-ul sau la telefon perechea dumneavoastra nu-si va da niciodata seama de ce va deranjeaza. Daca nu va exteriorizati, situatia se va agrava.

3. Fiti sinceri inca de la inceput. Trebuie sa vorbiti inca de la inceput ce planuri aveti in viitorul apropiat sau departat. Fiti clari si spuneti ce vreti de la celalat partner, o relatie serioasa sau nu.

4. Din cand in cand cate o atentie. Pentru a mai condimenta un pic relatia, trimiteti din cand in cand cate o atentie cu care sa va surprindeti partenerul. Puteti, de exmplu , sa trimiteti o felicitare sau chiar o scrisoare in care sa va exprimati sentimetele. Puteti pune si un strop din parfumul preferat sau de ce nu, urme de ruj.

5. Vizitati-va la o anumita perioada de timp. Stabiliti un program in care sa va vizitati si planificati activitati impreuna pentru a va descoperi. Poate fi o data la o saptamana, la o luna sau in functie de distanta dintre voi dar si de buget.

Desi este greu, relatiile la distanta au si partea lor pozitiva: fluturii in stomac pe care ii simti de fiecare data cand stii ca se apropie mometul revederii, sentimenul de nerabdare din adolescenta cand iti dadeai intalnire in weekend, momente mai putine petrecute impreuna, dar intense. In cele din urma, o relatie la distanta te poate apropia mai mult de persoana iubita.

Voi cum faceti fata distantei?

 Ana Tutulan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *