Sexul in numere

Cand vine vorba despre sex, exista un milion de numere. Fie ca se refera la numarul calorii arse, fie ca se refera la numarul minutelor petrecute la preludiu, acestea sunt interesante de stiut. 

Am strans cele mai interesante statistici referitoare la numerele din sex, iata ce a iesit:

84% dintre femei fac sex pentru a obtine ajutor in casa de la partenerul lor. Surprinzator nu? Dar expertii spun, ca acest tip de mita sexuala, intr-o relatie sanatoasa este un lucru bun. Studiile spun ca femeile sunt mai interesate de sex daca este curat in casa, deci asta ar trebui sa fie pentru barbati o motivatie pentru a face din cand in cand putina curatenie.sexul in numere

200 de calorii arse de o persoana in 30 de minute de sex. Treci peste sala de sport si faci sex? Sexul poate fi un bun exercitiu pentru tonifiere, dar nu este suficient. Asa ca nu renunta la sala si condimenteza-ti viata adaugand sex!

12% dintre persoanele casatorite dorm singure. Aici o sa ai un soc: in unele cazuri dormitul de unul singur ar putea fi sanatos. Multi parteneri dintr-un cuplu dorm singuri pe diferite motive: un sot care sforaie, copii care dor cu parintii in pat, etc. Pe termen lung un somn bun noaptea poate fi mai important pentru sanatatea ta decat o noapte intrerupta intr-un pat comun. Pe de alta parte, exista si dezavantaje: daca nu dormi in acelasi pat cu partenerul momentele de intimitate vor veni mai greu, deci este necesat sa iti faci timp si pentru sex si intimitate.

20 de minute petrece in medie un tanar cand vine vorba de preludiu. Preludiul extinde intimitatea unui cuplu si previne senzatia unei femei de a se simti utilizata si neimplinita. Femeile de obicei se excita mai greu decat barbatii, iar diferenta intre 10 si 20 de minute de preludiu ar putea fi diferenta dintre o relatie satisfacatoare sau mai putin satisfacatoare.

103 ori pe an, numarul mediu in care o persoana obisnuita face sex. Mereu ne intrebam cat de des ar trebui sa facem sex. Adevarul este ca nu exista regula. In general sexul naste sex. Daca te concentrezi asupra sexului o date pe saptamana, atunci probabil vei sfarsi facand sex de mai multe ori in acea saptamana. Femeile care fac sex regulat au o viata mai sanatoasa.

48% dintre femei spun ca au mimat orgasmul cel putin o data in viata. Expertii spun ca simularea orgasmului ar putea semnala unele probleme in relatie, probleme ce trebuie abordate.
Esti dezinteresata de sex? Ai multe lucruri in mintea ta? Iti place partenerul tau? Esti suparata pe el? Corpul tau spune adesea ceea ce mintea ta nu va admite. Este o panta alunecoasa, si de multe ori mania si resentimnetele, precum si lipsa de bucurie si interes fata de sex, duc la simulare. Mai degraba, decat sa te prefaci, este bine sa ai o relatie deschisa in care sa poti discuta motivele ce au dus la insatisfactia ta.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *