Cum stiu daca sunt pregatita pentru o relatie dupa un divort

Cand ne casatorim luam in valiza o multime de vise. Momentul casatoriei este magic, are o incarcatura speciala, si suntem convinese ca orice s-ar intampla o sa trecem peste obstacole.

Insa, numai dragostea nu este suficienta pentru a sustine o realtie, si datorita acestui lucru multe cupluri ajung sa se separta.

relatie-dupa-divort
Oamenii sunt diferiti, si nu intotdeauna sunt compatibili chiar daca traiesc sub acelasi acoperis. Atunci cand nu se gaseste o cale de a risipi divergentele si de a ajunge la un punct comun, divortul poate fi o solutie, poate ultima solutie.

Separarea nu este usoara, aceasta implica luarea deciziilor si destramarea viselor. Iar in cazul in care exista copii situatia devine si mai dificila.

Citeste si: Divortul si cum le explicam copiilor

Dupa momentul despartirii,ne reluam treptat viata de zi cu zi. Interesul tau fata de alte pesoane poate veni repede sau mai greu, in functie de cum gestionezi durerea separarii.

Dar cum stim daca suntem gata sa ne implicam intr-o noua relatie?
Un lucru trebuie stiut: nevoia de securitate ne poate face sa ne impicam rapid in alta realtie, insa acesta nu este recomandata.

Perioada de „doliu” este importanta pentru a avea timp sa facem o evaluare de sine, o evaluare a celor intamplate, si sa intelegem care ne este responsabilitatea si unde am gresit.

Numai dupa aceste evaluari suntem pregatite sa nu repetam greselile din trecut, si sa ne bucuram de o noua relatie.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *