Pleci in vacanta? 5 trucuri pentru a nu uita nimic

Iata 5 trucuri pentru a nu uita nimic atunci cand iti pregatesti geanta de vacanta.vacanta

1. Inainte de a-ti pune lucrurile in geanta, fa-ti o lista cu tot ce ai nevoie in vacanta, include chiar si cele mai evidente lucruri, cum ar fi periuta de dinti si lenjeria de corp.
Daca plecci in vacanta cu copii fa o lista searata de bagaje pentru copii.

2. Inainte de a-ti alege hainele pe care sa le pui in bagaj, consulta prognoza meteo pentru perioada in care vei fi plecata si regiunea respectiva.

3. Pune tot ce ai ales pentru bagaj pe o suprafata mare, pentru a avea o imagine de ansamblu si pentru a include lucrurile care au ramas pe dinafara. Alege haine care se potrivesc pentru diferite ocazii, care nu se sifoneaza usor si care ocupa putin loc in bagaj.

4. Alege geanta de voiaj in functie de tipul deplasarii. In cazul in care geanta are si divizii este bine sa puni lucrurile separat, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti (compartimente  pentru cosmetice, icaltaminte). Pune pe fundul gentii hainele mai delicate, mai grele, lasadu-le pe cele usoare in partea de sus a gentii.
Umple golurile cu piese mici cum ar fi esarfe, lenjerie sau costume de baie.

5. Identificati bagajele cu date de contact. Pastreaza biletele, documente le de calatorie, aparatul foto si banii in gentile de mana. In cazul in care calatoresti cu avionul, amintteste-ri ca produsele lichide nu pot avea mai mult de 100 ml si trebuie introduse in pungi de plastic transparente.

Destinatii de vacanta Madrid  si Barcelona

Ultimele comentarii
  1. Tatiana
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *