Nu stii ce vei face in mini vacanta de Paste, iata cateva idei

Cum mini-vacanta se apropie cu pasi repezi ne-am gandit sa iti prezentam cateva idei de a petrece timpul liber de sarbatori, asta daca nu ai deja ceva in plan.

Ce alegi o vacanta activa sau una de relaxare? Le poti combina cu succes pe amandoua!

Deschide sezonul estival la mare. Constanta este alegerea ideala. Aici imbini mediul urban cu atmosfera placuta de la mare. Ai o multime de lucruri de vizitat si poti face chiar plaja daca vremea tine cu tine.

constanta

De Paste la Sibiu. Sibiul este un oras foarte frumos! Plin de obiective turistice de toate felurile, este o locatie numai buna pentru turism în orice perioada a anului. Anul acesta la Sibiu va avea loc cea de-a patra editie a Targului de Pasti, unde poti gasi la standurile din Piata Mare, cadouri, suveniruri, obiecte religioase si multe dulciuri.

Sibiu

Stana de Vale, un loc mai frumos nu se putea! Bucura-te de un 1 Mai si un Paste minunat in natura! Poti face drumetii, poti merge la picnic, sau chiar la gratar cu prietenii.

stana-de-vale

Daca te hotarasti sa petrece o vacanta mai relaxanta, fara sa pleci din localitate, sa pierzi mult timp pe drum, poti merge la concerte in aer liber, targuri realizate cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti sau poti iesi cu prietenii la picnic. Petru un plus de distractie poti lua si o mingie, sau un joc amuzant 😉

Ultimele comentarii
  1. Andreea
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *