10 lucruri pe care femeile le pot invata de la barbati

Unele comportamente de sex masculin ar putea ajuta femeile sa traiasca in mai multa „luminozitate”

Cu totii stim ca barbatii si femeile sunt diferiti, insa este normal din moment ce am crescut in medii diferite, cu idei diferite. Astfel la maturitate ajungem sa fim unii opusul celorlati.fericire-cuplu

Te-ai gandit vreodata ca avem multe de invatat de la aceste fiinte (barbatii) care sunt atat de diferite de noi? Iata cateva lucruri pe care le poti invata de la ei:

1. Detasarea emotionala
Unele femei petrec atat de mult timp in suferinta, in frustrarea unei relatii, incat nu isi pot da seama ca cel de langa ea este salvarea lor. Am putea invata de la barbati sa ne controlam mai bine sentimentele. Atunci cand se termina o relatie barbatii accepta mai usor ceva ce nu a mers, ba chiar pot inlocui repede vechea relatie cu una noua.

2. Exprimare directa
Femeilor le este mai greu sa spuna direct ceea ce simt. Nu doar in relatie ci si in familie si in general. Unele femei au tendinta de a aborda subiectul pe ocolite insa pot invata de la barbati ca este bine sa se exprime direct pentru a evita neintelegerile.

3. Incredere in fortele proprii
Barbatiii au mai multa increderea in ei, nepunandu-si la indoiala calitatile si abilitatile, asa cum multe femei fac. Incertitudinea ne face vulnerabile, in timp ce barbatii manageriaza cu mai multa siguranta o situatie.

4. Viata trebuie valorificata
Barbatii isi fac mult mai usor timp pentru micile distractii. Pentru ei, un gratar in curte este un motiv de sarbatoare. Barbatii stiu sa se bucure de viata si atunci cand sunt sinnguri. In schimb femeile se simt limitate de lipsa unui partener, desi nu ar trebui.

5. Nu iti lasa niciodata prietenii deoparte
Cand intalnim persoana potrivita, avem tendinta de a petrece mult timp cu aceasta si sa ii lasam deoparte pe ceilalti, insa se dovedeate a fi un comportament daunator. Cei mai multi barbati nu renunta la iesirile cu prietenii lor nici dupa ce s-au casatorit.

6. Uniunea este putere
Noi femeile trebuie sa intelegem ca impreuna suntem mai puternice.

7. Sinceritatea este cheia
Onestitatea este fundamentala pentru a trai bine. Atunci cand un prieten a luat in grutate excesiv, invata sa ii spui adevarul.

8. Corpul nu este totul
In timp ce noi femeile trecem prin viata plangandu-ne de atributele noastre fizice, si incercand sa schimbam anumite parti, barbatii nu se preocupa atat de mult de efectele berii pe care tocmai au baut-o. Trebuie sa invatam sa nu avem o grija exagerata fata de organismul nostru.

9. Nu este necasar sa fim frumoasse 24 de ore pe zi
Barbati se preocupa de aspectul lor, insa stiu cand nu este cazul sa mai faca asta. Unele femei devin chiar obsedate de aspectul lor la orice ora din zi, in orice imprejurare.

10. Controlarea impulsurilor
Femeile sun in mod natural mai emotionale decat barbatii, insa trebuie sa invatam sa controlam impulsurile si emotiile folosind creierul, pentru a nu fi dezamagite dupa aceea.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *