5 lucruri pe care barbatii le apreciaza la femei dincolo de aspect

Mai mult decat o papusa, barbatii isi doresc pe cineva in carne si oase cara sa le fie alaturi la bine si la rau. Barbatii nu sunt in cautarea femeii perfecte fizic ci a femeii care sa le fie prietena si partenera.ce-apreciaza-barbatii

Ce altceva apreciaza barbatii atunci cand sunt in cautarea unei relatii, dincolo de aspectul fizic?

1. O buna ascultatoare

De obicei, femeile vorbesc mai mult decat barbatii. Este normal, suntem si mai atente la detalii. Dar ascultarea este esentiala pentru o relatie sanatoasa. De multe ori, partenerul tau are nevoie doar sa il asculti atunci cand vine vorba de o problema aparuta la munca, o plangere cu privire la ceva ce il deranjeaza, o conversatie placuta cu privire la ce a experimentat el.

2. Spontaneitatea 

La fel cum noi nu cautam barbati care sa se modifice dupa noi, asa si ei cauta femeia care exprima fara rusine cine este, si care nu isi calculeaza gesturile si faptele. Nu strica niciodata sa iti dai parerea cu respect despre ce iti palce , si ce nu. Barbatilor le plac femeile cu personalitate, care aleg singure, ce sa poarte, ce sa asculte si ce locuri sa frecventeze.

3. Respectul de sine

Nu ai nevoie sa fii perfecta. Este posibil sa nu arati tocmai cum ti-ai dori, sa nu ai cea mai buna slujba din lume, sau parul cel mai frumos. Nu conteaza, important este sa te iubesti asa cum esti si sa te respecti. Astfel te vor respecta si cei din jur.

4. Simtul umorului

Simtul umorului este un criteriu dupa care si barbatii isi aleg partenerele, nu doar femeile. Cu ajutorul simtului umorului poti trece mai usor peste momentele plictisitoare dar si peste cele dificile. Barbatii se bucura in prezenta unei femei distractive.

5. Parteneriatul

Nu este suficient sa fii prietena si iubita lui, barbatii eu nevoie sa fii acolo sa le oferi sprijinul in orice moment .Atunci cand au o problema este bine sa aiba un partener adevarat. Parteneriatul este o baza buna pentru o relatie solida.

Citeste si care sunt cele 10 motive pentru care  barbatii isi pierd interesul pentru o femeie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *