10 indicii care arata ca un barbat este indragostit

barbat indragostitDeoaree barbatii isi ascund foarte bine sentimentele, o femeie se intreaba adesea cum poate sti daca o iubeste sau doar “simuleaza acest lucru”.

In cazul in care va intrabati acest lucru, fie ca sunteti la inceput, fie ca sunteti dupa cativa ani de relatie, trebuie sa fiti atente la gesturile mici pe care un barbat le face pentru o femeie.

Acestea sunt cele mai graitoare dovezi de dragoste ale unui barbat:

1. Stiti ca un tip este indragostit atunci cand intr-o luni seara ea spune “ce-ar fi sa facm asta?”, iar el face. E indragostit cand iese in mod regulat cu ea la prietenii lui.

2. Cand pare sa-si iasa din piele de bucurie. Brusc este foarte fericit si pare sa fie alt om.

3. Stiti ca un tip este indragostit cand ii permite iubitei sa lase obiecte feminine prin casa. Brusc este mandru sa aiba parte de un decor feminin. O va dori in viata lui din toate punctele de vedere.

4. Incepe sa se ingrijeasca mai mult si va incepe sa gandeasca pe termen lung. Din punct de vedere financiar, fizic din toate punctele de vedere.

5. Va renunta la tabieturile sale pentru ea. Daca ea are o pofta, el se va ridica din pat in miez de noapte ca sa-i aduca ce pofteste.

6. Barbatii vor diversiune pana ajung sa fie indragostiti lulea. Daca un barbat doreste cu adevarat o femeie, nu conteaza pe cine altcineva poate avea deoarece vrea sa fie cu ea.

7. Un barbat este indragostit atnci cand se gandeste la ea tot timpul, cand face lucruri cu grija pentru ea sau cand gandeste mereu cum o poate bucura.

barbat-indragostit8. Brusc simte ca nu mai trebuie sa priveasca dupa colt, dupa altcineva.

9. Cand un barbat vrea sa faca ceva iesit din comun pentru a o bucura pe ea, atunci clar este indragostit.

10. Ea nu trebuie sa se intrebe daca o iubeste. In strafundul sufletului va sti.

Vezi cum poti fi iubita perfecta

Ultimele comentarii
  1. Miracola Mrirabola
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *