Despartire? Punct si de la capat

Despartire? Punct si de la capat! Nu sta sa plangi, sa sucesti pe toate partile motivele despartirii si sa cautati vinovati. Intr-o relatie amandoi au partea lor de vina atunci cand se ajunge la despartire. Ca noi, fetele dam vina doar pe el este alta poveste. Cum supravietuiesti unei despartiri? Simplu! Gandeste pozitiv!

despartire

Punct si de la capat dupa despartire
Te-a inselat sau te-a maltratat (despartirea e un lucru bun in cazul asta), relatia nu a mai mers si v-ati despartit. Nu fa o tragedie din asta chiar daca ai 25, 40 sau 50 de ani. Oricand o poti lua de la capat daca vrei. Gandeste pozitiv, fa-ti o reevaluare a ceea ce iti doresti si totul va fi bine. Nu trebuie sa plangi pana uiti de tine si sa mergi pe ideea ca vei ramane singura. Punct si de la capat!

Ofera-ti timp pentru tine si distreaza-te
Pleaca in concediu, cunoaste oameni noi, bucura-te de micile placeri ale tale si canalizeaza-ti atentia si viata spre relaxare si distractie. Facand asta, o perioada (buna chiar) uiti de el, uiti de ce a fost iar in timp vei ajunge sa te detasezi de ex-ul. Sa intri in alta relatie nu este o solutie ci sa iti oferi timp pentru tine.

Ai incredere in tine
Daca sunt doua “chei” ale succesului in viata asta, aceleasi sunt si dupa ce te desparti de el: increderea in tine si gandurile pozitive. Atitudinea pozitiva, increderea in tine ca orice va fi vei avea puterea sa treci peste. Ce daca te-a parasit pentru alta? Inseamna ca nu te-a meritat!

Despartire? Punct si de la capat. Gandeste pozitiv, iubeste frumos, bucura-te de cariera ta si cel mai important gandeste pozitiv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele comentarii
  1. Iulia
    Răspunde
    • Delia Larisa
      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *