Cum se obtine fericirea in cuplu

Casnicia este o uniune a doua inimi care se iubesc, dar pentru a dura pentru totdeauna trebuie sa dai pentru a primi.

Cine sunt acei oameni care straluces de fericire?fericirea-in-cuplu
Ce ia tinut impreuna pentru multi ani, care este cheia fericirii lor?
Raspunsul este simplu: fericirea ii tine impreuna, fericirea in cuplu.

Cuplurile fericite se simt ca si cum s-ar fi nascut impreuna. Sentimentul de apropiere, valorile similare, ideile compatibile, chiar ci armonia sexuala aduc partenerii impreuna, ii apropie. Aceasta apropiere include un echilibru delicat de prietenie, construit pe asemanarea caracterelor si completarea reciproca.

Partenerii fericiti isi impartasesc zilnic visele dar si sarcinile. Rutina nu creeaza fericire, dar inspira incredere si siguranta, determinand partenerii la impartasirea viselor, si chiar atingerea lor impreuna.

Intr-un cuplu fericit se presupune ca nu trebuie sa stai suparat mult timp pe jumatatea ta. Viata de familie poate parea si monotona, poate aduce si mici certuri, dar secretul fericirii in cuplu este de a nu merge niciodata la culcare suparati.

Sotii fericiti vad sau cauta mereu in partener partile bune. Asteptarile pozitive ascund o putere incredibila. Pentru a vedea cele mai bune parti ale partenerului este necesar sa ne asteptam la ce este mai bun. Aceasta este esenta „realismului roz” , care este tipic pentru longevitate.

Partenerii fericiti evolueaza impreuna. Cele mai multe cupluri fericite impartasesc ca s-au schimbat in bine.

Cuplurile fericte nu subestimeaza importanta sexului.Un mariaj durabil este construit pe dragoste, prietenie si respect, calitati care nu dispar in timp. Dar de foarte multe ori o sexualitate puternica poate fi reteta de armonie intre soti.

Fidelitate este de asemenea o garantie de relatie permanenta. Cuplurile fericite nu lupta pentru putere in familie.

IUBESTE! FII FERICITA!

Vezi care sunt secretele unei casnicii fericite

Ultimele comentarii
  1. Iulia
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *