Cum sa fii iubita perfecta

iubita-perfectaFiecare relatie pe care o avem este o experienta , avem multe de invatat. Prin incercari si greseli descoperim cum putem fi iubitele ideale.

Pentru unii barabati, „ratacirea” este ceva genetic, si nici nu trebuie sa incerci sa facci ceva. Daca EL este tipul infidel, atunci lasa-l sa plece.
Pentru ceilalti barbati in care inca se vede o speranta pentru viitor, urmatoarele sfafturi te pot ajuta:

1. Aminteste-ti: este in natura oricarui om sa se uite. Nu merge la psiholog doar pentru ca il vezi privind sau vorbind cu alta femeie. Daca el nu atinge si tu nu esti geloasa, il vei face sa te doreasca mai mult. Atunci si el va dori ca realtia voastra sa mearga.
Este acelasi lucru cu cicaleala. Aunci cand il bati la cap, si esti sacaietoare el va acumula resentimente.

2. Evita telefoanele insistente. Sunandu-l tot timpul il vei face sa inteleaga ca nu ai altceva de facut, si nu se va mai simti independent.

3. Lasa-l se se vada cu prietenii. Nu te transforma in controlor atunci cand se intampla asta, ci da-i o imbratisare inainte de plecare.

4. Mancarea poate fi calea catre inima unui om. Nu trebuie sa fii bucatar, dar daca ai cateva retete interesante iti va prinde bine. Daca gatitul nu este pe placul tau, atunci comanda ceva special pentru voi doi.

5. Fa efortul de a arata bine. Chiar daca sunteti impreuna de ceva timp, ai grija la modul cum arati, chiar si in casa. Nu te neglija , ai gria la silueta. Incearca sa te mentii la aceeasi greutate ca atunci cand te-a cunoscut.

6. Respecta-i timpul personal. Exista momente cand un barbat se intoarce acasa  in stare proasta si nu vrea sa vorbeasca. Nu-l forta! Daca el spune ca este bine si vrea sa se uite la televizor, lasa-l sa faca asta. Cand va vrea sa vorbeasca, o sa o faca.

7. Trezeste-te cu zambetul pe buze. Barbatii iubesc femeile pozitive, zambetul tau de dimineata il poate face sa vada partea plina a paharului.

8. Sexul este important. Cand relatia voastra este confortabila, nu este nevoie sa fii timida. Simtete confortabil in pielea ta. El te iubeste asa cum esti, si nu va dori pe altcineva.

9. Motiveaza-ti iubitul! Entuziasmul si pasiunea il face sa-si indeplineasca obiectivele si sa se simta independent.

10. Nu incerca sa-l schimbi. El este cine este, si de el te-ai indragostit. Creaza-ti imaginea ideala despre el, si fa-l si pe el sa vada asta.

Citeste si cum se obtine fericirea in cuplu

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *