Cum sa diferentiezi o geanta originala de o imitatie

Gentile imitatii sunt atat de asemanatoare cu originalul incat unori abia distingi originalul.

Pentru a nu fi pacalita atunci cand vrei sa-ti achizitionezi o geanta originala, invata cateva trucuri pentru a diferentia gentile originale de imitatii:

geanta originala

Cel mai important atunci cand vrei sa iti cumperi o geanta originala este sa te feresti de cumparaturile pe internet. Sa cumperi o geanta originala print intermediul unui magazin online poate fi dificil deoarece nu poti vedea geanta pe viu, nu o poti atinge sau simti.
Daca nu ai o alta posibilitate de a o achizitiona, asigura-te ca site-ul este unul serios, sau cumpara chiar de pe site-ul mercii pe care vrei sa o cumperi.

Verifica imaginile. Daca achizitionezi geanta online, verifica atent imaginile si asigura-te ca sunt poze ale produsului, si nu simple imagini. Pozele trebuie sa prezinte produsul din mai multe unghiuri, si sa aiba posibilitatea de a fi marite sau micsorate.

Verifica pretul. Este atat de ieftina incat nu pare adevarat? Asa si este. Atunci cand o geanta pretinde ca este originala dar este la reducere sau la o super-oferta este pentru ca ea este un fals. Nu te lasa pacalita, inainte de a cumpara compara preturile.

Atentie la logo. Fiecare marca are propriul ei nume, cu un logo de identificare. Inainte sa cumperi o geanta asigura-te ca logo-ul este cel corect, altfel aceasta este o imitatie. Observa atent toate detaliile. Uneori produsele imitatii au logo-uri asemanatoare care te pot pacali usor.

Verifica fermoarele, captuseala si inchizatorile. Aceste parti ale gentii pot face diferenta. Cand este un produs original, fiecare accesoriu este de calitate, daca acestea par obismuite, atunci este posibil ca geanta sa fie o imitatie.

Verifica cusaturile. O geanta originala este perfecta. Prin urmare, daca vrei sa nu cumperi o geanta imitatie, fa o inspectie completa a cusaturilor si terminatiilor. In cazul unei imitatii sigur vei gasi si cusaturi efectuate necorespunzator.

Daca este vorba despre o geanta de piele, trebuie sa o mirosi. Geanta originala va mirosi a piele, nu a cauciuc, lipici sau alte substante chimice. De asemenea, ar trebui sa aiba o anumita greutate si textura, ca doar cu o singura atingere sa poti spune daca este o geanta originala.

Tu ce alte trucuri folosesti pentru a deosebi o geanta imitatie de una originala?

foto: imujer.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *