Cum sa atragi toate privirile barbatilor

priviriIn general, femeile se descurca mai bine in aceasta privinta, deoarece barbatii cad prada mult mai usor unei priviri lungi, hipnotizante. Ofera-i oricarui barbat o privire lunga, visatoare, timp de cinci secunde si degetele lui de la picioare se vor strange, inima ii va bate mai repede, iar rezistenta i se va topi intr-o clipa.

Cand barbatii incearca sa procedeze la fel, de obicei esueaza, pentru ca au tendinta de a se holba. Atacul lor vizual este mult prea uternic. Daca o femeie este timida sau se teme de o privire intima, ultimul lucru de care are nevoie este ca un barbat sa se uite la ea mai mult timp; se va speria si mai tare. In acest caz, el trebuie sa dea inapoi, sa-si potoleasca inflacararea, sa imite privirile mai discrete ale femeii, sa se bucure de jocul de-a v-ati ascunselea al privirilor furise si al ocheadelor si sa inainteze treptat spre obiectivul final.

Putem deveni si mai ispititori folosindu-ne de gestica mainilor – miscari usoarea ale bratelor, atingerea fetei cu degetele – petru a atrage privirea cuiva. Stilourile, tigarile, pipele si ochelarii vin si ele in sprijinul nostru. Ochii vor urmarii in mod automat o mana care se misca, fiind acaparati de puternicul semnal “magnetic” transmis de privirea celuilalt.

flirtMetodele clasice de maximizare a unui efect na invata cum sa-i facem pe ceilalti sa ne considere mai atragatori si mai sexi, orientandu-le privirea spre un alt lucru placut. De exemplu, cand incercam sa ne scoatem in evidenta ochii, ar trebui sa zambim si, daca imprejurarile ne permit , sa complimentam persoana la care ne uitam.
Daca sunteti inzestrat cu darul de a-i face pe altii sa rada, atunci nu stati pe ganduri. Persoana catre care v-ati indreptat atentia va experimenta o senzatie de caldura interioara si va asocia aceasta senzatie cu o relatie directa si intima cu voi.

Indiferent de expresia pe care o aveti, ochii vostrii au o mare putere si influenta. Daca nu credeti, imediat ce terminati de citit articolul, iesiti in oras si va ve-ti convinge de imensa fascinatie sexuala a ochilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *