Culoarea portofelului te-ar putea face sa pierzi bani

Alegerea gresita a culorii portofelului te-ar putea face sa pierzi bani sau sa faci bani mai muti. Iata cum te ajuta sau te dezavantajeaza culoarea portofelului.

1. Portofelul negru
Aceasta este cea mai comuna culoare de portofel, si reprezinta echilibrul profund. Imbogatirea ar putea fi evitata, insa nu se vor face cheltuieli la intamplare. Portofelul negru este preferat de barbati. Indicat este sa nu folosesti portofelul negru deoarece acesta nu te poate ajuta sa acumulezi avere, in unele cazuri chiar vei pierde.

culoare portofel - fetelestiu.ro2. Portofelul roz
Este cel mai potrivit femeilor singure, acesta atragand mai mult dragostea. Cei care sunt saraci ar fi bine sa nu folosesca acest tip de portofel, si nici cei care doresc sa economiseasca bani.

3. Portofelul maro
Culoarea maro apartine pamantului iar pamantul creeaza aur. Daca ai un portofel maro ti-ai putea imbunatati capacitatea de a economisi si acumula bani.

4. Portofelul galben
Portofelul galben este foarte util daca vrei sa te imbogatesti. De asemenea norocul tau s-ar putea imbogati. Portofelul galben este favorabil carierei si bogatiei.

5. Portofelul alb
Desi pare dragut, portofelul alb te poate face sa cheltui banii extrem de rapid. In situatia in care culoarea ta preferata este alb, situatia s-ar putea schimba, portofelul alb aducandu-ti noroc.

6. Portofelul rosu
Rosul reprezinta expansiunea, si este cea mai buna culoare pentru bogatie. Cu portofelul rosu iti va fi greu sa economisesti bani, deoarece rosul poate reprezenta si deficitul.

7. Portofelul albastru
Albastrul este simbolul apei, asa ca ar fi bine sa nu iti mai cumperi un astfel de portofel. Risti ca toti banii tai sa se duca pe apa. Portofelul albastru este un element negativ pentru averea ta. Foloseste un portofel albastru doar daca albastrul este culoarea ta preferata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *